Konu: Richard Semplice - Yetersiz Oyuncu Profili.  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 10.06.2025 18:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Semplice @ramcoblest

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maria_Connel @scorpion040

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2025 / 18.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölge ihlali, Powergaming, Car Jacking, Ailevi değerlere küfür.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal taksicilik yaparken VCP departmanı önünde müşterimi aldıktan sonra şahıs tek emote ile beni araçtan düşürmüş, ve aracımı çalmıştır. Burada güvenli bölge ihlali açık ve nettir, ayrıca tek emote ile "herifi aşşağı çeker ve aracı çalar." emotesinin gerçek dışı olduğu ve powergaming kapmasında değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Olay yerinden aracımı alıp gittikten sonra aracımı geri getirmemesi durumunda şikayet açacağımı söyledim ve şahıs pm'den ailevi değerlerime küfür etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aracı çaldığı an:
Spoiler: GösterGizle

Geri getirmesini söylediğimde pm'den küfür ettiği an (chatin en üstü)

Ek açıklamalar(varsa): 1 level karakter ve oyuna girdiği anda ihlal ile başlayıp pm'den küfür ediyorsa Vice'da barınamayacağını ve yasaklanması gerektiğini düşünüyorum, kararı adminlerin takdirine bırakıyorum.

#1 - 10.06.2025 18:44
Evet bende şahidim ceza almasını istiyorum

#2 - 10.06.2025 19:02
dostum burada bir şey yokki aracı alıp kaçtım

#3 - 10.06.2025 19:03
artı olarak bu olaydna ötürü trolling sebebiyle 500 dakika jail yedim, bilginiz olsun boş şikayet

#4 - 10.06.2025 19:03
artı olarak bu olaydna ötürü trolling sebebiyle 500 dakika jail yedim, bilginiz olsun boş şikayet
[10.06.2025] Richard Semplice adlı karakter Elynn isimli yetkili tarafından Trolling sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.

#5 - 10.06.2025 21:12
Şikayet kabul edildi.

Richard Semplice karakterine Car Jack ve OOC Küfürden işlem uygulanacak.