Konu: İllegal kural ihlali Arthur Romanov  (Okunma sayısı 176 defa)

#0 - 05.06.2025 14:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ArthurGreat Arthur Romanov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın dahil olduğu birlik ile aktif olarak savaştayız mekanlarına bizden bağımsız şekilde polis gelmiş ve arkadaş bizi polise ötmekte hiç sakınca etmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsın.

#1 - 05.06.2025 16:04
Öncelikle selamun aleyküm, ben kendisine sen sıktın demiyorum sen yaptın demiyorum, bize sıkanlarla beraber olduğunu polis zaten görmüş ve biliyor üstelik seni alacaklarmış diyor orada. Benim kapıma gelip mermiler patlatıp iki dakika sonra polise muhbirliyorsunuz ihbar ederek zaten bu başlı başına bir kural ihlalidir, gereken soruşturmalar İllegal fm'e yönetildi zaten.

Şikayeti kaala almıyorum ben karşı tarafa sen bizi taradın gibi cümleler kurmadım ve seni polise muhbirlemedim bile fakat sen muhbirlemişin araştılıyor.  Sadece senin orada olduğunu söyledim, suç iletmedim kendisine..

#2 - 05.06.2025 19:53
Eğer sizi ben polise şikayet ettiysem yönetim bunu en güzel şekilde cezasını verir. Ayrıca senin orada polislere "İşyerinin dışında senin bağırma seslerin geliyordu dostum.",
"Gel bi olayı açıkla senmi soyuyordun yoksa?", "Silah sesleri ve senin sesin geliyordu dostum, umarım sen değilsindir." gibi konuşmaların ne oluyor o zaman?

#3 - 05.06.2025 23:26
Çünkü iş yerinin arkasında senin seslerin geliyordu bağırma sesleri ve adam sana sen yapmışın demiyor, senin sesin geliyor ve polisler bizim başımızda toplanmış, gel sen olayı anlat diyor adam sana MEMUR BUNU TUTUKLA demiyor. boş bir şikayet açmışın yani saygı değer dostum.

#4 - 05.06.2025 23:33
Eğer sizi ben polise şikayet ettiysem yönetim bunu en güzel şekilde cezasını verir. Ayrıca senin orada polislere "İşyerinin dışında senin bağırma seslerin geliyordu dostum.",
"Gel bi olayı açıkla senmi soyuyordun yoksa?", "Silah sesleri ve senin sesin geliyordu dostum, umarım sen değilsindir." gibi konuşmaların ne oluyor o zaman?
Aynen öyle.Ben eğer şikayet etseydim seni veya muhbirleseydim direk senin ismini verir seni işaretler bunda silah var derdim,. üstümüzde silahlarla polis başımızda bizde sana dedik ki gel olayı anlat çünkü sen olayın içindeydin.
Bunu tutuklayın bu yapmış gibi kelimeler kullanmadım.
Rica ediyorum böyle küçük şeyler için şikayet açma bana birdaha kaala almayacam, çünkü herşey ortada.

#5 - 05.06.2025 23:47
Çünkü iş yerinin arkasında senin seslerin geliyordu bağırma sesleri ve adam sana sen yapmışın demiyor, senin sesin geliyor ve polisler bizim başımızda toplanmış, gel sen olayı anlat diyor adam sana MEMUR BUNU TUTUKLA demiyor. boş bir şikayet açmışın yani saygı değer dostum.
Bunu demesi zaten polislere şüphe uyandırıyor, olayla alakam yok ama şikayetin yanlış yere çekilmesine izin vermem. Arkadaş zaten diyorki "seslerin geliyordu" bunu demek  Antonio_Ancelotti karakteri yaptı dedirtmeye geliyor. Şikayeti inceleyen admin umarım doğru kararı verir, fazla iletiye gerek yok arkadaşlar.

#6 - 05.06.2025 23:54
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla.  ::) Pekala dostum sen böyle şeyleri kaala alma.  :colt:

#7 - 06.06.2025 00:01
Bayramınız güzel geçsin, böyle boş şikayetler ile canınızı sıkmayın dostlar.

#8 - 06.06.2025 14:32
"Yaptı" ile "Yapıyor olabilir" kelimeleri zaten aynı mantığa denk geliyor. Bir illegal karakter ile rol yapıyorsanız polisin yanında durup bu kelimeleri kullanmanızın bir anlamı yok. Ceza alacak.