Orada kullanılan "Siklemez" Kelimesi sokak argosundada kullanılır umursamaz gibi anlamlar taşır, yönetim bu konudan bir ceza vericek ise tabiki boynumuz kıldan ince fakat bu şikayeti rol yapıldıktan 3 gün sonra açmanda şaşırttı iyi roller dilerim.
Öncelikle, kelimelerin sokak argosunda farklı anlamlara gelmesi o ifadenin küfürlü ya da aşağılayıcı olduğu gerçeğini değiştirmez. "Siklemez" kelimesinin argoda "umursamaz" gibi yansıtılmaya çalışılması, kullanılan bağlamda pek de geçerli değil. Yazdığın emote açık bir şekilde küçümseyici, alaycı ve provokatif bir tavır içeriyor. Hadi diyelim ki "umursamamak" anlamında kullandın, bunu bile daha düzgün, roleplay'e yakışır bir dille ifade edebilirdin. Maksat zaten roleplay yapmaksa, niyet belli olur.
Forum bakımdaydı olayın olduğu gece, işimden dolayı da bir kaç gün aksama oldu, şikayeti olduğu gün açacaktım yani.
"Boynumuz kıldan ince" diyorsun, umarım gerçekten öyledir. Çünkü bu işin sonunda laf cambazlığı değil, sunucunun kalitesi ve roleplay'in ciddiyeti önemlidir.
Ben düzgün rol yapmaya çalışan biriyim. Küfürlü, aşağılayıcı veya işi provoke etmeye çalışanlarla uğraşacak değilim.