Konu: Sergei Lobzhandize  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.05.2025 17:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sergei Lobzhandize @Kvaratskhelia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lisa Bakradze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18.05.2025 17:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

1-) TROLLING (OYUN BOZUCU DAVRANIŞ)
Trolling, diğer oyuncuların oyun deneyimini kasıtlı olarak bozmak, eğlenme amacıyla rahatsız edici, gerçekçilikten uzak veya saçma hareketlerde bulunmak anlamına gelir. Bu davranışlar RP'nin doğasına tamamen aykırıdır ve sunucu düzenini bozar.

CEZASI: 300 dakika hapis. Tekrarında 500 - 5000 dakika arası hapis. Tekrarında ban.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sergei_Lobzhandize adlı oyuncu yolcu koltuğundan girerek arabayı kullanan kişiyi attığında, arabayı kullanan kişi otomatik olarak hile şüphesi üzerine kick yiyor. Ve bu şahıs bunu kullanarak oyunu trollüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resimlink.com/IAOZ-8F ve https://resimlink.com/jzA86vTC

Ek açıklamalar(varsa): Sergei_Lobzhandize adlı oyuncu yolcu koltuğundan girerek arabayı kullanan kişiyi attığında, arabayı kullanan kişi otomatik olarak hile şüphesi üzerine kick yiyor. Ve bu şahıs bunu 2 kere yapıyor. Bunun yanında olan bir kız daha var. Adını tam hatırlamıyorum ama Lisa_Bakradze olabilir. Fakat emin değilim. Her neyse bu şahıs bunu 2 kere yaptığında bende troll olarak yaptıklarını anlamak için  sadece arabanın kapısını açıyorum ve binermiş gibi yapıyorum ve Kız oyuncu gelip yolcu koltuğuna biniyor ve beni atmaya çalıştığını görüyorum. Bu şahısların troll yaptığını anlıyorum. Ve resimdede gördüğünüz üzere bu şahıslar 2 kere arabadan atıyor ve kick yiyorum. İki resimde farklı zamanlara aittir.

#1 - 18.05.2025 17:55
şablona uygun şikayeti oluşturulmadığı sürece savunma gelmez. Sonuçlanabilir.

#2 - 18.05.2025 18:04
Selamlar, hemen kısa özet geçeyim. Arkadaşa chatten durması için ''Dur!'' diye seslendim ve durdu, yanına binecektim ve yoluma devam edecektim fakat yanlış tuşa bastım çünkü tuşlar yan yana olduğundan dikkat edemedim. Arkadaş oyuna geldiğinde pm üzerinden bu olayın yanlışlıkla olduğunu ve kusura bakmamasını söyledim. Benlik sorun yok pm üzerinden agresif tavır yaptığı da görülebilir, alta kanıt bırakacağım. Böyle ufak detaylara takılmak istemem fakat arkadaş kendisi şikayete dökmek istemiş, gerisi yönetici kararına kalır. Kanıtları bırakıyorum, iyi roller diliyorum. :sampanya:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

#3 - 18.05.2025 18:30
Ne dememi bekliyorsun birader? Ben zaten samp'e 5 - 6 kere çıkıp girmem gerekiyor girebilmem için oyun siyah ekranda kalıyor. Zaten zar zor girmişim sonra senin Trollüne maruz kalıyorum. Hadi yanlış tuşa bastın. 2. sindede yaptın. Sonra ben giriyormuş gibi yapıp sadece kapıyı açtığımda arkadaşın olan kız neden hemen yolcu koltuğuna binip Şoför koltuğuna geçti? Odamı yanlış tuşa bastı?

#4 - 19.05.2025 20:56
ney

#5 - 21.05.2025 10:23
Yanlış şablon

K/A