Konu: Güvenli Bölge İhlali + Ooc kin  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 13.05.2025 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rudy_Fernsbyy @Hasmımyaşamaz 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.05.2025 14.35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Malibu'nun önünde duruyorum adam sıkıntı mı istiyorsun diyor durduk yere git diyor gitmiyorum diyorum yumruklamaya başlıyor. + Olarak adam ooc kin beslemiş, durduk yere birlik sahibin meth çekmesin diyor pmden.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.05.2025 14:52
Öncelikle selamlar olaya gelecek olursam, sakince gitmesini söyledim sonrasında gitmedi kaşınıyordum gibi kelimelerde bulundu sakince gitmesini istedim maalesef ki gitmek bilmedi, kendisini olayın öncesinde uyardım söz dinlemek bilmedi arkadaşıma da saldırıyordu, maalesef burada kendisi suçlu Ooc kin konusuna gelirsem asla Kinli değilim Asla bir oyuncuya Kinlik bir durum yaşatmadım, Gereken SS'lerini atacağım yetkililer karar verecektir iyi günler iyi roller
Gerekli Kanıtlar.  https://hizliresim.com/1j81ewi  -   https://hizliresim.com/5ypau9s

#2 - 13.05.2025 15:19
Dostum benim attığım ssteki yazıların aynısını atmışsın, burada olayı durduk yere başlatan sensin ben kimseye saldırmadım saldırdığına dair bir kanıt varsa bekliyorum, "kaşındı" gibi cümleler kurdu demişsin, o cümleyi kuran sensin benim hiçbir agresif olayım olmadı.

#3 - 13.05.2025 15:28
Dostum benim attığım ssteki yazıların aynısını atmışsın, burada olayı durduk yere başlatan sensin ben kimseye saldırmadım saldırdığına dair bir kanıt varsa bekliyorum, "kaşındı" gibi cümleler kurdu demişsin, o cümleyi kuran sensin benim hiçbir agresif olayım olmadı.
Ağresif'i çıkaran taraf sensin dostum Agresif olayın oldu Apaçıkca kaşınıyorum dedin seni bir çok kez uyardım dinlemedin, sadece gitmeni söyledim gitmedin üstüne takip ettin takip ettin Galiba Rol bilgin düşük galiba Rol dersi almanı öneririm, Burası Multi Theft Auto değil.

#4 - 13.05.2025 17:55
Güvenli bölgede kimin kalıp kimin kalmayacağına sen karar veremezsin ve buna göre güvenli bölgede kimseye saldıramazsın, "AGRESİFİ SSDE OLDUĞU GİBİ BAŞLATAN SENSİN" , ayrıca "arkadaşa saldırdın" dedin , iftira atma kanıtını göster.

#5 - 14.05.2025 10:13
Kişi yasaklandığı için.

K/A