Konu: [07.05.2025} @poundtower | @Sarffd  (Okunma sayısı 84 defa)

#0 - 07.05.2025 21:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @poundtower Grimalda_Gawkroger  @Sarffd  Klauss_Nehrman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

4. Metagaming

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben iki dakika oyunu aşağı alıp geri geldiğimde aracımın gittiğini gördüm ./agps ile takip ettiğimde bu şahsiyetlere rastladım kişiyi pm'den uyarmama rağmen hiçbir şekilde geri dönüt alamadım sadece aracımı şehrin dört bi' yanında sürmeye başladı, ben de kiraladığım motorla takip ederken Klauss_Nehrman adlı V2 döneminden beridir oynayan kişiye rastladım bu şahsiyet CJ yapan diğer oyuncu ile emote atmadan rol yapmadan koordineli bi' şekilde hareket ediyordu sesli sohbette oldukları aşikar, daha sonra aracımtan atıp sürekli rol kuralından kaynaklı haliyle kişiye saldırmaya başladım, kişi tam düşecekken bunny yapıp uzaklaştı daha sonra Klauss adlı oyuncu motorla gelip  ./me adamı ezer. gibi saçma bi' emote atarak car roaming yapmaya başladı, O sırada diğer oyuncu hile vasıtasıyla canını fulleyerek tekrar brawl'a dahil olup. ben düşene kadar birisi yumrukla diğeri motorla benim can barımı sıfırlamaya çalıştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Video alma imkanım olmadığı için SS alarak elimden geldiğince içinde bulunduğum bu absürt durumu açıklamaya çalıştım, kişilerde sesli sohbetten meta, CJ, CR, hileyle can fullemeye kadar her şey var zaten, hadi ilk arkadaşı anlarım yeni forum yeni karakter trollemeye girmiş bell, V2'den beridir hesabı olan adamın alt karkateriyle yaptığı hareketler ne demek oluyor? Bi' uyarı ya da alt karakter diye bi' ceza alırım bi' daha girmem zaten kafasıyla iki saatlık eğlencemin sürekli baltalanmasından gına geldi.

#1 - 11.05.2025 11:10
Kişiler ceza alacak.