Küfürlerin ve agresifliğin başladıktan 10 saniye sonra direkt emote'suz bir şekilde silahına davranıp meslek aracında olan birisine ateş ediyorsun, bu kadar agresifliğe gerek yok diye düşünüyorum, hiçbir hasar almadan role girmeden nasıl yerden kalkıp sövüp silah çekiyorsan artık sana kamyon ile girmeme rağmen, orası da ayrı konu tabii
&ab_channel=unredeemed
+ olarak yardım ister misin diye soran arkadaşa verdiğim cevap ''Kendim halledeceğim zaten'' yerden kalkma emote'u ve yaralı rolüydü, fakat ben yerden kalkar kalmaz otomatik olarak meslek yerine ışınlanıyorum, 180 saniye içerisinde sistemsel yaralı süresi biter bitmez ışınlanmam gayet normal, ondan dolayı diyorum zaten, meslek aracında olan birine zorla kaza yaptırıp bir de silah çekersen, o saçma role uymamı beklememelisin zaten, araçtan indikten 3 saniye sonra ışınlanıyorsun. Son olarak da dibindeyim, emote verseydin chatlog'uma doğal olarak düşerdi fakat sen silahı belinden kavrarken emote'u vermeyi bırak ateş ederken bile emote vermiyorsun bir iki üç yazıp kendi kendine rolleniyorsun. Bu rol baştan hatalı kısacası, meslek aracından insem başlangıç bölgesine ışınlanacağım o yüzden bu kadar rahat davranıp sana çarpmama rağmen yerden kalkıp silah çekiyorsun ya zaten. Yani özetle meslek aracında olan birine silah doğrultup, küfür edip onun fear rp yapmasını bekleyemezsin çünkü o oyuncunun eli kolu bağlı, araçtan inince El Corona'ya tp oluyor. Karşınızdaki kişinin çaresiz olduğunu bilerek PG yaparak role uymasını beklemeniz çok yanlış. Kendi kendinize rollenip dm aramayın lütfen. Savunmam bu kadardır, gerekli kararı yetkili verecektir.