Konu: Grimalda Gawkroger - Araç sürüş ihlali  (Okunma sayısı 72 defa)

#0 - 10.05.2025 17:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Grimalda Gawkroger @poundtower

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2025 - 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Her şey video kaydında mevcut, kısacası ben yolumda giderken arkadaşın ani çıkışı ile kornaya basıyorum ve yoluma devam ediyorum. Sonrasında peşime takılıp singleplayer da sürer gibi arkadan çarpıp, geri kaçmama rağmen suya atana kadar itekliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/76xymc  ((Olayın başlangıcı ve arkadan çarpışı))
Buda bayağı göz göre göre ben geri kaçtığım halde üstüme sürerek suya attığı kısım
https://streamable.com/grpols

Ek açıklamalar(varsa): Açıkçası kullandığı skinden, hiç rol yapmamasından ben bu arkadaşın sunucu içerisinde bol bol troll yapacağını düşünüyorum. Umarım ben yanılırım ama hiç öyle gözükmüyor.

« Son Düzenleme: 10.05.2025 17:13 goodolddays »

#1 - 10.05.2025 19:11
Şahıs "Car Ramming" ihlali gerekçesiyle cezalandırılacak.