Konu: Sam Townsend - DM  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2025 18:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Sam Townsend @LoTus0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.05.2025 18.34.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching (DM)

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaşımızın sürdüğü birliğin oyuncusu doğal olarak yanıma geliyor fakat bana, emotesiz şekilde Deagle markalı silahıyla ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın ceza alması. Tüm yetkili ekibine iyi çalışmalar, iyi pazarlar.

#1 - 04.05.2025 20:04
Ortada herhangi bir "DeathMatch" durumu yok. Karşı tarafla zaten savaş hâlindeyiz ve bu çatışma halen devam ediyor. Arkadaşı düşürmeden önce uygun şekilde emote verdim, rolümü kurallara uygun şekilde tamamladım ve olay yerinden uzaklaştım. Her şey roleplay sınırları içinde gerçekleşti.

https://streamable.com/za1eev

#2 - 04.05.2025 20:18
Arkadaşın attığı emote kendi tarafımca görülmemiştir (kanıtı bulunmakta) ve bana göre arkadaşın verdiği emote yetersizdir. Sadece; "silahını çeker" şekilde emotesini vermiştir fakat silahını çektikten sonra etiğe basıp ateşlemiştir. Diğer bir gözüme çarpan detay ise uzun süre can barım azalmamış, o konu hakkında açıklık getirmek isterim. Yeni skybox yüklediğim için kamera ile gezmek isterken buga takıldım, bugdan çıktıktan sonra Ancelotti's Caffé'nin bir fotoğrafını aldım ve ardından kameradayken bir anda öldüm. Kısacası tamamen samp bugu. İyi akşamlar.

#3 - 04.05.2025 20:27
Arkadaşın attığı emote kendi tarafımca görülmemiştir (kanıtı bulunmakta) ve bana göre arkadaşın verdiği emote yetersizdir. Sadece; "silahını çeker" şekilde emotesini vermiştir fakat silahını çektikten sonra etiğe basıp ateşlemiştir. Diğer bir gözüme çarpan detay ise uzun süre can barım azalmamış, o konu hakkında açıklık getirmek isterim. Yeni skybox yüklediğim için kamera ile gezmek isterken buga takıldım, bugdan çıktıktan sonra Ancelotti's Caffé'nin bir fotoğrafını aldım ve ardından kameradayken bir anda öldüm. Kısacası tamamen samp bugu. İyi akşamlar.
Defalarca farklı skyboxlar kullandım, kullanan birçok yakın arkadaşım da oldu, kamera modu da hasar yemene engel değil. İlk defa senden duydum  O:-)

#4 - 04.05.2025 21:11

Tarafımdan verilen emote, silahın çıkarılıp ateşlenmesini kapsayan bir eylemdi. Emote'u kısa ve sade tuttum çünkü olayın akışını bozmadan, hızlı şekilde reaksiyon göstermek istedim. Niyetim yalnızca silahı göstermek değil, doğrudan ateş etmekti ve bu, rolün bağlamı içinde net şekilde anlaşılabilir durumdaydı.

Son yazdıkların içinde hile şikayeti ve amacı dışı mod kullanımından şikayet açmışımdır.
 https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=171248.msg1315300#msg1315300

#5 - 05.05.2025 01:33
Şikayet İncelendi.

Savunma yeterli görüldü.

Artı olarak, savunmada sağlanan videoda gözüktüğü üzere camhunt modunu izinsiz kullanımınız gözüküyor, rol ortamında böyle bir modu kendi çıkarınıza tekrar kullanımınızda ceza uygulanacak.
« Son Düzenleme: 05.05.2025 01:35 Nighty »