Açık konuşmak gerekirse, bu oyuna OOC duygularını(😂) yansıtıp yansıtmadığın umurumda bile değil. Zaten konumuz da bu değil. Neden bana karşı kendini açıklama ve kanıtlama gereği duyduğunu, konuyu değiştirmeye çalıştığını anlamış değilim. Aslında bu şikayeti çok gereksiz bulduğum için savunma yapmayı düşünmüyordum, ama madem sen istiyorsun, o zaman senin istediğin gibi oynayalım.
Herhalde okuduğunu pek iyi anlayamıyorsun ve açıkçası Türkçen de oldukça dağınık, iletini anlayabilmem için birkaç kez okumam gerekti. Şunu da belirtmem gerekir ki, bu şikayete gönderdiğim ilk iletimde “İsmini görmediğim için kazayla ilgili detayları umursamadım” gibi bir şey yazmadım. Sadece kaza anında ve sonrasında ismini görmediğimi belirttim. Zaten seninle çarpıştığımı da ancak sen rol içinde bunu söyledikten sonra fark ettim.
Ayrıca bir konuda yalan söylediğimi iddia ediyorsun ama hangi konuda olduğunu belirtmemişsin; bu da kafamdaki soru işaretlerinden sadece biri. Evet, kazadan sonra yoluma dümdüz devam ettim çünkü senin bu olayı bir kaza rolüne çevireceğini hiç düşünmedim. Çünkü bana bu yönde bir izlenim vermedin.
OOC kinini bana rolde kusarsan, üstüne bir de sanki Discord üzerinden küfür ediyormuşsun gibi flood atarak hakaret edersen, elbette karşılığını da böyle alırsın ve karakterin nihayetinde yaralı konuma düşer. Senin gibi oyuncuları gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Agresif rol yapan taraf oldun mu? Oldun. Karakterimin gururunu incitecek laflar ettin mi? Ettin. O halde sorun ne?
Berbat geçen rolünün ardından seni vurup yaralı duruma düşürmem herhangi bir kural ihlali değil. Üstelik sana rol paslamak zorunda da değilim. Başta amacım sadece seni gasp edip paranı almaktı, fakat karakterinin ağzından çıkan ardı ardına küfürlerden sonra seni vurup orada öylece bırakmayı tercih ettim.
Ayrıca, "Ya illegal adamsın, karşında sivil var; hani yumrukla saldırsan da üstünsün, silah göstersen de üstünsün, umursamasan bile üstünsün" gibi sözlerle kendinle çelişiyorsun. Çünkü sana yumrukla saldırmış ya da silah çekerek tehdit etmiş olsaydım bile, yine benzer şekilde şikayet açmaya çalışacaktın. Şu an yaptığın da farklı değil: adeta b*kumda boncuk arıyorsun.
Unutma, ben bu sunucuya diğer bazıları gibi DM kovalamak için değil, gerçekten rol yapmak için giriyorum. Karakterine ilk yaklaştığımda oldukça yapıcı ve iyi niyetli bir tavır sergiledim. Ancak sen bu iyi niyeti suistimal ettin ve sonuç olarak vuruldun. Şimdi burada oturup mağdur edebiyatı yapman, üzgünüm ama hiç etik değil.
Mesele, bana kin besleyip beslemediğin değil; seni tanımıyorum bile. İstersen metagaming yap, ana karakterinle gelip beni vurmayı dene ve beni yaralı konuma düşür; umurumda bile olmaz, sana şikayet açmakla da uğraşmam. Gerçekten çok saçma konuşuyorsun. Karakterim, sen "git" dedin diye gidecek mi sanıyorsun? Üstelik karakterime onca küfür etmişken?