Merhaba, öncelikle okul ve özel hayatımdaki yoğunluk sebebiyle savunmamı geç ilettiğim için kusura bakmayın. Konuyu tekrar sakince değerlendirdiğimde bazı noktaları daha net şekilde ifade etme gereği duydum.
Bu platformda bulunduğum süre boyunca hiçbir zaman 3. parti yazılım, hile, mod ya da oyun içi avantaj sağlayacak herhangi bir dış müdahale kullanmadım, kullanmam da. Oyun içindeki davranışlarım her zaman kurallar çerçevesinde ve adil oyun anlayışıyla şekillenmiştir. Bu konuda hem vicdanım rahat hem de birlikte oynadığım birçok kişi şahittir.
Olay anına gelecek olursak, o esnada ekran görüntüsü almak amacıyla SA:MP eklentisi içinde yer alan standart bir görünüm modunu (“Alt+V”) aktif hale getirmiştim. Bu mod aktifken karakter, oyun mekanikleri gereği hareketli kalmış gibi görünüyor, ancak teknik olarak "AFK" sayılmıyor. Bu nedenle üzerimde AFK simgesi çıkmıyor ve karakterim yerinde yürüyormuş gibi görünmeye devam ediyor. Ayrıca bu görünüm modundayken can barı görüntülenmediği ve oyunun seslerini kendim kapattığım için üzerime ateş edildiğini fark etmiyorum. Eğer böyle bir durumu fark etmiş olsaydım elbette karşılık verirdim.
Kullandığım bu özellik, herhangi bir avantaj sağlama amacı taşımayan, yalnızca ekran kaydı ve benzeri görsel işlemlerde kullanılan bir fonksiyondur. Herkesin erişimine açık ve yaygın olarak bilinen bir eklenti özelliğidir. 3. parti veya müdahale içeren herhangi bir yazılım söz konusu değildir.
Savunmam bu şekildedir. Takdir siz yöneticilerindir.