Yeterince tartışılmasına izin verilmediği ve sanırım şehirdeki sahillere de henüz kulübe eklenmediği için tekrar açmaya gerek görüyorum. Bu süreçte bir rolümü daha olumsuz etkiledi.
Şehir dışına gittik, sahilde spor yapacağız. Şehire dönüp mayo aldık, orada kullanıp sonra üstüne kıyafetleri giyeriz diye. Ama o da ne? Tanrılar, şehir dışındaki sahilde mayo giymemizi engelliyor.
Bunun gibi role artısı olabilecek sayısız örnek var.
Hepsine özel kulübe ekleyemezsiniz. Bu mümkün olsa bile aklınıza gelmeyen kulübe noktaları olacak. Her bir kulübe için, bir rolün baltalanması, bundan sonra size AR-GE ile bildirmesi mi gerekecek?
"Etrafta çıplak dolaşmak" isteyen, zaten bunu marketten çıplak çıkarak da yapabilir. Ancak yine de sınırlamayı tutmak için bir sebebiniz varsa, şehir dışındaki sahiller de dahil olmak üzere, pekçok farklı noktaya kulübe koymanızı öneriyorum. En azından kıyafet değiştirmenin en gerekli olduğu rollerde özgürlük sağlanmış olur. Ama kötüye kullanılacağını düşünme sebebinizi de belirtirseniz çok sevinirim; çünkü benim aklıma gelen sebep, polisten kaçmak için kullanılabilecek olması; ancak bu hem rolle de mümkün (Yanında farklı kıyafet bulundurmak), hem de şikayeti hak edecek kadar abartı durumlarda kullanılmadığı sürece PD oyuncularının da bu durumdan rahatsız olacağını sanmıyorum. (Biraz daha absürt; ama şu anki haliyle de polisten kaçarken kıyafet dükkanına girip kıyafet değiştirerek yapılabilir.)
Kullanımı zor olduğundan şu anda /kiyafet komutunun anlamsızlaştığını düşünüyorum.
Reddedecekseniz de en azından önce biraz tartışılmasına ve üzerinde birazcık düşünecek kadar açık kalmasına izin verin lütfen. Saygınız için teşekkür ederim.
Edit: Alternatif olarak /kiyafettasi gibi bir komut gelebilir. O komutla bir kıyafeti yanımızda taşımak üzere seçebiliriz, istediğimiz yerde giyebiliriz. Sadece 4 saat geçerli olur, ardından tekrar aynı komutla yanımıza almamız gerekir.
AR-GE