Konu: RK ihlali  (Okunma sayısı 256 defa)

#10 - 19.04.2025 20:37

Skora katkı yapalım, Friedhelm için onun adına bir ss bıraktım
« Son Düzenleme: 19.04.2025 20:46 CIOTHERINGLEADER »

#11 - 19.04.2025 20:49
Dostum türkçe rp serverinde oynamıyorsun bunun farkına var, amerikan konseptli bir serverda bulunuyorsun.

#12 - 20.04.2025 01:46
Yaptığım rolde herhangi bir hata görmüyorum, bu terimden dolayı böyle bir şikayet açmak komik açıkcası. Bu bilgisizliğin sebebi nedir? Buna şikayet açıcak kadar rol bilgin varsa rol bilgini sorgulamanı tavsiye ederim dostum. Bu dediklerimi kışkırtma olarak algılayabilirsin fakat öyle birşey yok cidden sadece merak ediyorum, burda ne "Türkçe Terim" gördünde açtın? Şikayeti detaylıca inceledim yaptığın ihlallerin /me /do komutların hatta genel olarak rollerin beni koparttı. Bunları göz önüne alarak gerçekten şikayet açmayı nasıl düşünüyorsun? Hanzel kardeşimin dediği gibi 44 Level adamdan beklenmeyecek roller bu benide cidden çok üzdü :( Rollerini biraz daha düzelttiğin zaman rolleriz dostum, iyi roller dilerim tüm Vice ailesine.  :sampanya: :sampanya: @buyak
« Son Düzenleme: 20.04.2025 01:55 DomConstantino »

#13 - 21.04.2025 19:01
Arkadaşlar savunmasını yaptı sanırım bayadır bekliyor şikayet

#14 - 22.04.2025 16:52
İlk olarak Türkçe terim kurallarına gelelim. SS’lerde gördüğümüz kadarıyla birtakım hatalar mevcut, evet; fakat rolün gidişatını herhangi bir şekilde etkilemediğinden dolayı bu durumu es geçiyoruz. Emoteler, yapılan eylemi belirttiği sürece, kısalık veya uzunlukları rolün gidişatına göre çeşitlilik gösterebilir. Olası bir savaş/çatışma rolünde, hızlı hareket gerektiren durumlarda bu tarz emotelere inisiyatif tanınabilir.

3.SS’te Türkçe terim ihlali mevcuttur.

4.SS’te ismini bilip bilmeme hakkında bir durum söz konusu; bu SS için sunulan savunma yeterli görülmüştür.

5.SS’e gelecek olursak, emote’ta bir hata gözükmese de argoya kaçtığı doğrudur. İlgili tarafa uyarı yapılacaktır.

Kalan SS’lerde bahsedilen ihlallere gelecek olursak; gördüğümüz iki SS’te, kişiyi kaçıranlar tarafından emote ile saldırı yapılmış. Bu durum RK’ya girmeyecektir.
Fakat sonrasında karakteri saldıktan sonra, arkasından silahla sıkan kişiler için ceza uygulanacaktır.

Sonuç:

Adler Vorgrimler — RK

Timothy_Feurguton — RK

Volkmar_Balthasar — Türkçe Terim

Bu karakterler üzerinden ceza uygulanacaktır. Kalanları ise bu seferlik uyarı ile geçecektir.

Hatırlatma: Kişiler arası rolde yaşanan sürtüşmeler hiçbir zaman OOC’ye taşınmamalıdır. Bu ister forum iletilerinde olsun, ister PM üzerinden gerçekleşsin, fark etmez. Konuşma tarzımıza ve kendimizi savunma şeklimizdeki üsluba özen gösterelim.