Konu: ancelotti nonrp  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 13.04.2025 20:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vitelli Ancelotti@Nobiltà e coraggio - Rocco_Rossetti @EMN -    Antonio_Ancelotti @Kastamonulum37 - Francesco Antonelli @Viesta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: cpbs13

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
nonrp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sokakta rolümüzdeyiz kardeşlerin ne acısı varsa utanmasalar ağzımıza sokacaklar helikopterlerini. rol mü bu? 10 yaşında çocuk yapmaz bu hareketleri

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/nriceh

Ek açıklamalar(varsa): bu tür arkadaşlar yüzünden birliğin imajı dmciye çıkıyor sonra.

#1 - 13.04.2025 21:05
Ahahaha, 10 yaşında çocuk deme beni herkes tanıyor ve... Oluşum tanıtımıma senin gibi hatalı olduğum yerleri kırpık rol ssi atıpta sonradan ekleme yapmadım, yani açıkçası (Yönetimi kandırmaya teşebbüs) yapmadım. Alçak uçuş Non RP değildir, gerçek hayattada olan bir şeydir ve  uzun bir süre oradada durmamışım hemen yukarıda yükselmişim. VCPD alçak uçuş yapıldığında gereken rolü yapıyor. İstersen kuralları bir gözden geçir... Diyeceğim ama onuda biraz zor kılıyorsun çünkü gerçekten oluşum tanıtımına rolde olmayan, sonradan başka bir chat konuşmalara ekleme hareketin gülünç bir durum olduğunu gösteriyor bro. Sıkıntı yapma kasıntı yapma, henüz yönetime bile yaptığın hareketleri yazmamışım. Rahatta kal seviliyorsunuz biraderlerim. <3

#2 - 13.04.2025 21:07
helikopteri çarpa çarpa sürüyorsun kanka fazla kasıntı noktalamalı konuşma bana. yaptığım rol ss birliğimin gidişatını ilgilendirir, yani her şeyi estiği gibi paylaşırım. sen benim yaptığım rolün zekatını bile veremezsin, benle denk tutma kendini. savunmanı yap ve çekil, hadi iyi roller

#3 - 17.04.2025 22:42
Non RP Driving kural ihlalinden uyarı amaçlı minimal ceza uygulanacak, tekrarı halinde normal ceza süresinin iki katı ceza uygulanabilir.