Konu: Ernesto Tenorio Bug Abuse  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 07.04.2025 22:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ernesto_Tenorio @Revy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lewis_Almgren @Xign , Leo_Machenko @allyredrose , Liam_Caldwell @godjudge , Oliver_Fox @w3rtAx2e1 , Harley_Reddington @Hotcream , Gared_Marsh @g0rkem35

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.30 - 22.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kovalamaca esnasında, esc bugu kullanarak arkamıza geçerek avantaj sağlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1. Kanıt 
  2. Kanıt 
3. Kanıt 

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 07.04.2025 22:44
Changelog: ShowHide
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 07.04.2025 22:46
Şahitliğimi onaylıyorum. Aynı şekilde belirtilen karakter, dün yapılan rol sonucunda kaçırılmış ve CK izni için IFM'den onay beklenirken, aktif rol esnasında bağlantı kopardı ve uzun süre beklememize rağmen bir daha girmedi. İlgili konunun kanıtınıda aşağı bırakıyorum.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 07.04.2025 23:05
Şahitliğimi onaylıyorum. Ek olarak IFM'de "Angel's Legion" birliğine bakanlar bileceklerdir ki, dün biz bu karaktere ck atacaktık fakat fear rp kuralına uyduğu söylenilerek reddedildi ve tekrar yaparsa ck atabileceğimizi, bunu da ona pm den söyleyebileceğimizi ilettiler. Söylenileni yapıp ilettik, arkadaş tekrar yakalanırsa karakterinin ck yiyeceğini bildiğindendir ki kaçmak için bug abuse yapmaktan çekinmiyor. Emin olun bunlar sadece klip alınan kadarı, 1 aydır bizimle düzenli olarak uğraştığı ve daha önce iki kere aktif rolde sunucudan çıktığı da mevcut fakat sadece bir tanesinin ss'i mevcut.

Bizim karakterlere rolde agresif tutum sergilenmesi tekrarlanırsa ck edilebileceğine dair aldığımız onay ss'i

Kendisini discord üzerinden bu durum hakkında bilgilendirdiğimin ss'i (Ki ek olarak gerçek hayatta uyarmama rağmen bana "genç adam" deyip kendince eğlenmeye devam ediyor.

Kendisini kaçırdığımız saati içeren ss

Sunucu kurallarına göre 2 saat rehin tutma hakkımız olmasına rağmen rehin tutma süresi sona ermeden sunucudan çıkıp bir daha geri dönmediği ss (roldeyken alt tab atıp durduğundan birkaç kere tekrarladığında bağlantı kopması olarak görünüyor)

Özetle bu adam 1 aydır eski karakterini ekibimizden attığımız için sadece rol zevkimizi baltalamaya yönelik uğraşan biri. Gereğinin artık yapılmasını rica ediyorum, ben bu kişinin canlandırdığı herhangi bir karakteri rolde görünce bıkkınlık geliyor artık.

#4 - 07.04.2025 23:10
Şahitliği onaylıyorum, ek olarak Xing arkadaşımın attığı görsellerde Oliver Fox benim. Olayın arkadaşımın anlattığı gibi yaşandığına katılıyorum.

#5 - 08.04.2025 19:05
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 09.04.2025 00:05
Arkadaşın dün yazıp, sonrasında sildiği yanıtlarda bu şekilde. Bütün bunlar incelendiğinde adil bir ceza verileceğine inanıyorum.

#7 - 10.04.2025 21:24
Ceza alacak.