Dünden beri bir genel yetkilimize başlayan saldırılar başta olmak üzere bazı "nankörce" yapılan işlere sadece ufak bir dokunuş yapacağım.
Yıllar önce bu birlik doğrudan benim IFM/Yönetim ekibime yaptığım görevlendirmeyle, iki yönetici, bir yetkili+ tarafından açıldı. (Flaviano, dixsept, Justice) o arkadaşların bulduğu "üyeler" tarafından zaman içerisinde yönetildi. "Vice Roleplay Yönetimi" tarafından o sokakta tutuldunuz, "Yönetici birliği" olduğunuz için(1+ yıllık dixsept yönetimi) ister istemez ekstra bir ilgi gördünüz, Idlewood her dönem bu sunucunun merkezlerinden olmuştur ve başındaki A, B, C'den bağımsız (ki geçmişteki başka Idlewood setleri arkadaşlarda yönetici bile yoktu gerçekten çoğu neredeyse kendi çabalarıydı) zaten orada herhangi bir sokak/çete yapılanmasının günlük 30-40 farklı rol imkanı olur.
Bizim hatamız şu oldu, dixsept sonrası oraya bir yönetici bırakmak yerine kontrolü size bırakarak devamlılığını sağlamanızı istedik. Ancak ne yazık ki işe bazı ego veya güç zehirlenmeleri dahil olmuş, bu sayede girdiğiniz(dixsept'e olan yakınlıklar, arkadaşlıklar)/saygı gördüğünüz ortamda bir anda her şeyi biz yaptık, yoktan yarattık modu maalesef ki dostlarım komik bir güç zehirlenmesi/algı yanılsaması.
Şu an Valachi'de rol yapan(yıllardır) Hydro yeri gelir 5-6 ay Little Italy'de görünen tek adam olur. Ben pasifim diye her nasıl ki (dixsept'in hatası) Hydro çıkıp her şeyi ben yaptım, şimdi sıkıldım deyip Valachi'yi kapatamıyorsa (çok komik olmaz mıydı?) sizin bu moda girmeniz de aynı derecede komik. Ha Hydro şunu yapmaz, güç zehirlenmesi yaşayıp altındaki diğer arkadaşları/Vice'da bulduğu roleplayerları, üyelerini örgütlemez, birliği kendi malı görmez, ona yapılan yardımları da destekleri de unutmaz sağ olsun yeri geldiğinde de fazlasıyla karşılığını verir. (Hydro burada örnek isim, metafor)
Sizlere önerim, bir yöneticinin altında rol yapmadan, sürekli kollanmadan(Idlewood uğrak nokta olduğu için 5 yıldır hep el üstünde tutarız içindeki isimlerden bağımsız) yöneticinize verilen IFM görevi gereği dağıtımlara, sokak sahipliğine sahip olmadan, OOC dokunuşlar olmadan Vice'da değil herhangi bir sunucuda 50 sayfalık birlik yapın veya 1 ay açıkta tutun, challange'ı kendimce haksız kabul edeceğim. Bu kadar açık yazmak istemezdim ve sizleri sever ve sayardım ancak sağdan soldan yazdığınız şeyler bazı arkadaşlara ne yazık ki gerçekler açıkça söylememi gerektirdi. İlüzyondan kurtulmanız, etrafınızdaki çocukları/arkadaşları daha fazla zehirlememeniz dileğiyle. Türk toplumunda ne yazık ki kendini sorgulama, hatalı görme pek yoktur. Sizin şu anki motivasyonunuz da tamamen biz çok iyiyiz, her şeyi biz yapıyoruz, en süper çeteci biziz motivasyonu ve kafasını kullanabilen arkadaşlar hariç herkesi de buna inandırmaya çalışırsınız buna yıllardır tanığım(Zamanında sizden iyi olmasın hood onaylı 5 birliği de kapatmışlığımız vardır). Benim sanırım K&A yapacağım 142123. birlik, sizin de eminim gidip bulacağınız Vice gibi birçok sunucu(

) olacaktır.
Konuyu hazırlayan Flaviano, birliği 1 yıl yöneten dixsept, aralarda gelen/ayağa kaldıran Justice, genel olarak devamlılığını sağlayan Mea(şu ana kadarkilerin hepsi vice yönetim üyesi) ama "%100 biz kurduk" diyen onların altında dostluklarla/görev verilerek başa geçen kişiler... lmao.
Konunun ilk mesajlarını tekrar geri aldık.
Hatta bir tane de eski IFM liderimiz ve Vice'ı da açan adam varmış bak onu unutmuşum.
rezerve
Sato ve Dixsept varsa bu iş yürür baba.
#Rez

vovv yok dostum. Sato ve Dixsept değil birliğe onların görev verip aktif tut diye saldığı elemanlar varsa yürür.