Öncelikle selamın aleyküm. Şuanda ikitelli sanayisindeyim dükkanı kapatacağım birazdan. Ben önceden oynadığım bir sunucuda otomatikmen hard düzeltme ve noktalama işaretleri vardı ve oradan gelmiş olan kafa karışıklığıyla birlikte arkadaşa bu şekilde sövmüş bulundum. Bilerek yapmış olduğum bir şey olmadığını belirtmek isterim. Bundan dolayı dostlarımdan özür dilemek istiyorum. Çünkü biraz ooc edilmiş bir küfür olmuş gibi anlamış olabilirler fakat benim amacım rol ve rol yapanları, hala sampda rol yapanları destekliyorum. Samp platformu çürüyüp gitmekte olan bir platform ve hala bu şekilde rol yapan dostlarımızı gördüğümüzde rol paslamalıyız bence. Her neyse bu konu da söyleyeceklerim bu, ufak bir kafa karışıklığı ve başka sunucuda karıştırdığım sistemden dolayı böyle bir olay yaşandı. Ananı bacını sikeyim demişim buda kendimi role kaptırdığımdan dolayı kaçırdığım bir kaç laf olmuş. Öyle o kadar rol yapmaya hakim birisi olmadığım için çok iyi rol yapamıyorum ve ortaya bu şekilde şeyler çıkıyor. Amacım kötü bir şey değidi. Korna spamıda belirtmek isterim ki sanayi de dükkandayım ve burada ki klavye oldukca kötü bir klavye neredeyse her tuşlar yapışıyor artık bir birine. Bende kola içerken biraz dökmüştüm tuşun içerisine doğru girmiş ve kurumuş, tuşu bir süre basınca takılı kalıyor ve tırnaklarınla tuşu alttan çıkartmak zorunda kalıyorsun, bende şansa tırnaklarımı kestiğim için alamadığımdan oraya ufak bir çubuk bulmaya çalıştım. Amacım troll yapmak değil tekrardan söylediğim gibi rol yapmak başka bir savunmam yok teşekkülrler iyi akşamlar.