Konu: Car jack  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 06.04.2025 19:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo_Foley @Lopi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.2025 19:23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlatmaya gerek yok, herşey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/k9zj1yd

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.04.2025 22:55
Arkada ki aracı kiralamıştım, arkadaşa bin kere on bin kere şu küçücük olay yüzünden özür diledim. F basınca onun aracına yöneldi ve onu dışarı attı. Hemen inip ben premier'e bindim ama o anda ss almış. Şimdi çok haksız duruma düşüyorum, ona aracı verdiğime dair kanıtım yok ancak gerçekten de böyle oldu. Neden şikayet açtığını anlayamıyorum.

#2 - 07.04.2025 00:40
Arkada ki aracı kiralamıştım, arkadaşa bin kere on bin kere şu küçücük olay yüzünden özür diledim. F basınca onun aracına yöneldi ve onu dışarı attı. Hemen inip ben premier'e bindim ama o anda ss almış. Şimdi çok haksız duruma düşüyorum, ona aracı verdiğime dair kanıtım yok ancak gerçekten de böyle oldu. Neden şikayet açtığını anlayamıyorum.
Dostum yalan konuşmaya gerek yok, aracı kiraladım iş arıyormusun dedim yanıma yaklaştın ve araçtan attın beni, ss'imde hepsi mevcut.

#3 - 07.04.2025 19:13
Dediklerimi tekrar onaylıyorum, son söz yetkiliye kalmış. Olay dediğim gibi oldu, isteyerek olmadı zaten o aracı oradan gram kıpırdatmadan kendi kiraladığıma döndüm. O an ss almış arkadaş, hala neden şikayet açtığını kestiremiyorum.

#4 - 07.04.2025 21:21
Dediklerimi tekrar onaylıyorum, son söz yetkiliye kalmış. Olay dediğim gibi oldu, isteyerek olmadı zaten o aracı oradan gram kıpırdatmadan kendi kiraladığıma döndüm. O an ss almış arkadaş, hala neden şikayet açtığını kestiremiyorum.
Aracı aldın gidiyordun, /kiraiptal yazmasam yine gidiyordun, senin bir kanıtın yok benim var, yalan konuşmanın lüzumu yok.

#5 - 10.04.2025 21:27
Tek seferlik uyarıyoruz.