Konu: [19.03.2025 - Sargis Kakhuri] Retarted RP  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 20.03.2025 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sargis Kakhuri - @prophet

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.03.2025, 23.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde belli olduğu üzere yolumda giderken içi dolu bir otobüs görüp nereye gittiğini soruyorum, böyle saçma bir cevap alıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok.

#1 - 20.03.2025 01:04
@Derenge Selam, şikayetçi olduğunuz tarafın susturması olduğundan ben yanıt veriyorum. Otobüs içerisinde daha önceden rol yapıyorduk biz onunla. Arada bir küfürlü sohbet ediyorduk. Sen de soru sormuşsun ve denk gelmiş ve yanlış anlaşılmış. Yaşadığın durumdan dolayı üzgünüz; fakat yanlış anlaşılmadan dolayı kimsenin ceza alması da hiç elzem değil. Timestamp'da gözükmediğinden ötürü tam olarak anlaşılmıyor. Dolayısıyla şikayeti geri çekebilirsen memnun kalırız.

#2 - 20.03.2025 01:19
Güncelleme.

"Çok kötü bir denk gelme olmuş. @Uzman Nate McShane'in 'Bu şehrin hali ne, nereye gidiyor?' diye sorduğu bir soruya verdiğim cevaptı, yanlışlıkla başka birine ait gibi algılandı. Bu, size verdiğim bir cevap değildi. Tamamen yanlış anlaşılma yani." Kendisinin savunması bu, benden iletmemi istedi çünkü forumdan muteli.

@Derenge

#3 - 24.03.2025 13:19
K&A