Konu: İhlaller zinciri Jaq_Flour (Fear RP, B bölme, Refuse RP)  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 20.03.2025 18:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Pato Jaq_Flour

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Merh0 Micheal_Prias @Hasmımyaşamaz Jannes Groeneveld @BayGameron Ferdinand_Ramon @Loweqray David_Servid @polatalemdar23 Michael_Carilli

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2025 18:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak
- Polis otoritesini tamamen yok saymak, silah doğrultulmasına rağmen polisin direktiflerine uymamak

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

/B bölme.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Şahıs tamirhaneye aracını yaptırmaya geliyor fakat rolde garajımıza karşı küfür ve hakaretlerde bulunuyor. Bu duruma karşıda doğal olarak atak konumuna geçiyoruz ve karakteri dövüyoruz. Ancak şahıs dayak yedikten sonra bile tehditler savurmaya devam ediyor daha sonrasında /B bölerek rolü baltalamaya çalışıyor. Şahıs hiç birşey olmamış gitmeye kalkarken yine hakaretler savuruyor ve tekrar dayak yiyor buna rağmen hiç bir şekilde Fear RP rolü yapmıyor. Üstelik bunların hepsini legal oynadığı karakter ile yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yapılan ihlaller ortada şahısa gereken en ağır yaptırımın uygulanmasını istiyoruz. Sunucuda son zamanlarda böyle tipleme oyuncular çok fazlalaşmaya başladı. Kısacası bu işin artık suyu çıktı, gereken yaptırımın uygulanacağını umuyorum. İyi roller dilerim.

« Son Düzenleme: 20.03.2025 19:04 Bull£T »

#1 - 20.03.2025 22:32
Merhabalar iyi forumlar, Öncelikle bir fiyat beğenmemezliği durumunda bu kadar agresif karşılanmaz biraz gerçekçi rollerden konuşalım, Fiyat beğenmemezliği durumunda hiç bir tamircide aracın tüm modifiyelerini söküp saldırmaz bunu herkes bilir. /B bölme konusunda haklısınız savunma yapmayacağım. Tam bu olaylar yaşanırken kick yediğim için elimde kanıtlar yok fakat chattan belli olabiliyo revenge kill durumu söz konusu. Konuşmanın öncesini koymanızı umuyorum, Umarım gerçekleştirirsiniz, Sunucuda son zamanlarda böyle tiplemeler fazlalaşmış olabilir, Benim forumumu bakın öyle yorum yapalım lütfen ne zamandır Vice oyuncusuyum neyin ne olduğunu biliyorum, Bu kadar agresif rollerden genel olarak sıkılmış durumdayım. Gerekli yaptırımların gerçekleşmesini umuyorum...

#2 - 21.03.2025 06:17
Merhabalar iyi forumlar, Öncelikle bir fiyat beğenmemezliği durumunda bu kadar agresif karşılanmaz biraz gerçekçi rollerden konuşalım, Fiyat beğenmemezliği durumunda hiç bir tamircide aracın tüm modifiyelerini söküp saldırmaz bunu herkes bilir. /B bölme konusunda haklısınız savunma yapmayacağım. Tam bu olaylar yaşanırken kick yediğim için elimde kanıtlar yok fakat chattan belli olabiliyo revenge kill durumu söz konusu. Konuşmanın öncesini koymanızı umuyorum, Umarım gerçekleştirirsiniz, Sunucuda son zamanlarda böyle tiplemeler fazlalaşmış olabilir, Benim forumumu bakın öyle yorum yapalım lütfen ne zamandır Vice oyuncusuyum neyin ne olduğunu biliyorum, Bu kadar agresif rollerden genel olarak sıkılmış durumdayım. Gerekli yaptırımların gerçekleşmesini umuyorum...

Eğer durumu IC şekilde sakince iletseydin kimse sana karşı bir atağa geçmeyecekti. Sen orada garaja küfür ettiğin için dayak yedin, öncesinde ne olup ne bittiğini beni ilgilendirmez, orasını bilemem. Ben senin küfür ettiğini gördüm sadece oyuna döndüğümde orasını bilirim. On kişinin önünde garaja karşı hakaretler yağdırıyorsun kardeşim bu durumda nasıl bir tavır takınmamızı bekliyordun ne yapmamızı bekliyordun ki? Sana alkış mı tutsaydık? Ağzına sağlık mı deseydik? Role uymamak, Fear RP rolüne girmemek gibi o kadar çok ihlalde bulundun ki bunları görmezden geliyorsun. Rolde seni dövmemize rağmen hala üstünlük sağlayıp tehditler savurdun. Kaçarken bir hakarette daha bulundun ve bende sana bir kez daha saldırıp düşürüyorum yine hakaret ediyorsun. Üzgünüm dostum ama burada agresif rolü başlatan sensin. Eğer neyin ne olduğunu biliyorsan, başı boş bir sivil olarak illegal bir birliğe karşıda küfürler savurmaman gerektiğini bilmen gerekir diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 21.03.2025 06:21 Bull£T »

#3 - 24.03.2025 12:06
Şahitliğimi onaylıyorum. Gerekli yaptırımlar uygulanmalı.

#4 - 24.03.2025 13:24
Birisinin garajına gittiğinizde eğer fiyat pahalı geldiyse yaptırmayabilirsiniz. Küfür edip fear-RP yi bozmanıza gerek yok. Kişi ceza alacak.