Konu: Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 149 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2025 02:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brendan Gambon @Palmero

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Siena Mifiri @Linna

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.03.2025 - 01.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bizden kaçtığını zannederek köprü altında /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): O anda eğer kişinin üzerinde silah var ise o silahın silinmesini istiyorum.

#1 - 19.03.2025 03:02
Merhabalar, orada bilerek q atmadım. İzimi kaybettirdiğimden emin olduğum için ve yarın işe gideceğim için oyundan q atmak zorunda kaldım. Videoda görüldüğü gibi benimle görüşleri yok, onları mağdur ettiğim bir durum da yok. Üzerime de bakabilirsiniz veya mülküme illegal eşya yoktur, sırf eşyam gidecek diye q atmam. İzimi kaybettirdim ve acil çıkmam gerektiği için q attım, arkadaşları mağdur etmediğimi düşünüyorum.

#2 - 19.03.2025 14:43
Her hangi bir şey söylemeyeceğim, kişinin bile ve isteyerek /q attığı belli oluyor. Polisten tam olarak kaçmış değil sadece köprü altına gitti ve hiç bir şey yapmadan /q attı. Herkesin işi gücü var, bu sorun değil fakat role girmeden önce çıkacağınız saati ayarlamanız gerekiyor, biz sizi orada kovalamış ve vakit kaybetmişiz birde üstüne haklıymış gibi "Arkadaşları mağdur etmediğimi düşünüyorum." diyorsunuz. 5 dakika boyunca sizin oyuna girmenizi bekledik, 3 dakikada kovalamaca olmuş yani vakit kaybetmişiz. Arkadaşın ceza almasını istiyorum.

#3 - 19.03.2025 15:21
Bir pd ile role girip kaçtıysanız bile 15 dakika çıkma yasağı mevcut. IC jail dahil ağır yaptırım alacak.