Konu: Viktor_Andreev God  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 18.03.2025 02:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Viktor_Andreev @ @frknogz 
Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @kohencan  Augustus_Sinclair, @wMajestic  Adrian_Rivers
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşa aralıksız 1 dakika hasar vermeme rağmen hiç bir şekilde canı gitmiyor, hatta bu esnada chate "napıyo bu" tarzında bir cümle bile kuruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/ck5bif

Gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 18.03.2025 02:46 MHDYV »

#1 - 18.03.2025 02:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.03.2025 05:15
Aynı şekilde bende ona vuramıyordum hatta oradaki hiç kimseye vuramıyordum. O zaman bende gereğinin yapılmasını istiyorum.

#3 - 18.03.2025 05:55
Kanıt var mı? Chate Napıyo bu yazabiliyorsan, hareket edip kaçabiliyorsan vuradabiliyorsundur. Kullandığın hile'i bu şekilde saklayamazsın, tam tamına 1 dakika boyunca durmadan vuruyorum, sonrasında diğer karakterlerde sana vuruyor fakat hiç bir şekilde canın gitmiyor.

#4 - 19.03.2025 01:04
Eğer oranın video kaydı varsa devamınında olduğunu düşünüyorum ve devamında bende size vurmama rağmen hiç bir şekilde sizinde canınız gitmedi buna göre sizde hile kullanıyorsunuz. Orada "Napıyo bu" dememin sebebi ise oyunda bir hata olduğunu düşünmem ve ortaya rol atmamdan kaynaklıdır oradaki arkadaşlarımda zaten beni onaylayacaktır. Eğer hala hile olduğumu düşünüyorsanız oranın devamınıda benim size vurduğum ve canınızın gitmediği yeride koymanızı rica ediyorum.

#5 - 19.03.2025 01:08
Orada kimse kimseyi vuramıyordu mapin dışındayız zaten bug var orda kimse hasar almıyor du orda.

#6 - 19.03.2025 04:03
Siz bana hiç bir şekilde vurmadınız, hatta bir arkaşımı tekrar düşürdünüz.  https://hizliresim.com/rckzwlq Bu resimde'de görüleceği üzere "Arkadaşınızı yine s**tim" tarzında bir cümle kuruyorsunuz ondan sonra resimde gözüken arkadaş ile buga giriyoruz. Video tam zaten, oraya kadar kayıt alınmış. Siz direkt denize atlıyorsunuz. Daha fazla ileti gelmeyecektir, sonuçlanabilir.

#7 - 31.03.2025 22:13
Ceza alacak.