Konu: [10.03.2025 Lamar_Brannon Kevin_ONeal ] Trolling, Cardm, DeathMatching,OOCKüfür  (Okunma sayısı 279 defa)

#0 - 10.03.2025 07:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar_Brannon @subzero @posion Kevin_ONeal   

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tony_Fallaci @Millennium   

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.03.2025, 06:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling, DeathMatch, CarDm, FearRp, FailRp, OOCHakaret

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kevin isimli arkadaş gelip bize ana bacı küfür edip türkçe terimler kullanarak saldırdı sonra aracıyla bizi ezdi. Bu esnada mixing yaparak Lamar isimli arkadaşını çağırdı ve oda bizi motosikletiyle ezerek öldürdü. Burada hem hatalı rol hem ooc hakaret hemde anlamsız şekilde bizi yumrukla öldürerek deathmatch yapıldı ve araçla ezerek CarDm yapıldı 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Videolu kanıt:
&ab_channel=Anomalyz
ss1:
ss2:
ss3:  

ss4:

Ek açıklamalar(varsa): Sahur vakti anamıza bacımıza dolaylı olarak OOC olarak küfür ediyorlar ve bizi öldürüyorlar, araçla eziyorlar yani Allah dan korkun başka bişey demiyorum rezalet.       

« Son Düzenleme: 10.03.2025 07:29 CamesJuses »

#1 - 10.03.2025 07:24
Şahitliğimi onaylıyorum. Videoda görüldüğü gibi diğer şikayetinde beni ezmeye çalıştığını belirttim. Hem yapıyorlar hem zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar. Artı olarak videoda görüldüğü gibi Kevin isimli arkadaş Cames'i öldürüyor. Sonrasında Lamar Kevin'i motorla ezerek öldürüyor. Sonrasında da beni motorla ezmeye çalışıyor ve bende araç üzerine çıkarak kurtuluyorum.
« Son Düzenleme: 10.03.2025 07:31 Millennium »

#2 - 10.03.2025 14:00
yanlış
« Son Düzenleme: 12.03.2025 15:17 baro »

#3 - 10.03.2025 23:04
Konuyla alakanız yok niye alıntı yapıyorsunuz?

#4 - 12.03.2025 19:16
Şikayet açıldı açılalı toplamda 60 saati deviriyoruz. Karşı taraftan ne bir savunma ne de ileti geldi. Şikayetin sonuçlanmasını dört gözle bekliyoruz. Herhangi bir hareketlenme göremedik sonuçlandırırsanız sevinirim teşekkürler.
« Son Düzenleme: 12.03.2025 19:58 Millennium »

#5 - 13.03.2025 23:38
Efendim öncelikle özür diliyorum ama bu arkadaşlar hem hood ihlali yapıyor bizi taciz ediyorlar +20 +20 KAS yapmış bunun gazıyla gelip herkese yumruk cekıyor bızı tahrık edıyorlar sonra da eksik kırpılmış videolarla üste cıkmaya calısıyorlar bizi böyle tahrik etmeseler inanın o küfürleri yazmam ama yeter yani sürekli sürekli şuan da zorlanarak yazıyorum günlerdir oyuna falan girmedim sağ elim kırıldı ben yaptıklarım için özür diliyorum ama herkesin ne yaptığı ortada

#6 - 14.03.2025 00:17
Öncelikle taciz etme durumu tamamiyle senin yaptığın olay. Chatlogta görüldüğü gibi nerdeyse bir kulak arkamıza küfür etmemişsin. Rol içerisindeki chatloglarda da görüldüğü gibi türkçe terimle karışık küfür ediyorsun. Yaptığın rolün hiçbir sineye çekilecek tarafı yok. Arkadaşımı videoda görüldüğü gibi motorla ezerek ve yumruk atarak öldürüyorsunuz. Artı olarak yetmezmiş gibi motorla beni ezerek CR yapıyorsunuz. Bunun iyiye çekilecek ve özür dilenecek bir tarafı yok. Şikayet artık sonuçlanabilirse sevinirim. Şikayet 4 gündür forumda aktif olarak bekliyor ve savunma sayılmaz ama karşı taraftan ileti daha yeni geliyor. Lütfen artık sonuçlandırabilir misiniz?

#7 - 14.03.2025 22:54
Video kaydı ve ekran görüntüleri tam halde değil, geçersiz.