Konu: kolpacı ortak nezaket  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.03.2025 22:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kolpâcı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam bana forum pmden küfür ediyor. Karşımda olsa etini kemiklerinden ayıracam. Gelmiş forum pmde erkeklik yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.03.2025 22:41
Birliğimin adının böyle bir olayda geçmesinden ötürü şaşkınlık içerisindeyim, olayın benimle veya birliğimle doğrudan veya dolaylı yoldan bir bağlantısı yok. Bahsi geçen şahıs benim birliğimde değil, Neden böyle bir şey yazdığını da anlamlandırabilmiş değilim. Yaklaşık bir yıldır bu platform üzerinde birlik yönetiyorum. Beni az çok tanıyan herkes kimsenin şahsi ve özellikle ailevi değerlerine hakaret edecek bir insan olmadığımı iyi bilir. İyi roller.

#2 - 11.03.2025 22:51
Birliğimin adının böyle bir olayda geçmesinden ötürü şaşkınlık içerisindeyim, olayın benimle veya birliğimle doğrudan veya dolaylı yoldan bir bağlantısı yok. Bahsi geçen şahıs benim birliğimde değil, Neden böyle bir şey yazdığını da anlamlandırabilmiş değilim. Yaklaşık bir yıldır bu platform üzerinde birlik yönetiyorum. Beni az çok tanıyan herkes kimsenin şahsi ve özellikle ailevi değerlerine hakaret edecek bir insan olmadığımı iyi bilir. İyi roller.
Bahsigeçen kişinin ileti geçmişine baktım, senle ve birliğinle birden fazla rol yapmış. Arkadaşının discordunu rica edecegim, bir iki kelam edelim.

#3 - 11.03.2025 22:53
Arkadaş benim şikayetimde de cezalandırıldı, daha 3-4 kişiye daha yazmış. Bu adamın acilen ban yemesi gerek.

#4 - 11.03.2025 23:00
Bahsigeçen kişinin ileti geçmişine baktım, senle ve birliğinle birden fazla rol yapmış. Arkadaşının discordunu rica edecegim, bir iki kelam edelim.

Şahıs birliğimizde daha önce rol yaptı, ancak uzun zamandır bir muhabbetimiz yok ve bu çok kısa sürdü. Söylemlerinde herhangi bir etkimiz de yok. Üslubumuzu zaten bilen biliyor.

Ayrıca herkesin gözünün önünde adam discord istiyor, küfür edecek belli ki. İşinize gelince ileti geçmişine kadar inceliyorsunuz, işinize gelmeyince trolle vuruyorsunuz. Bu herif iki gündür birlikler arasında dönen tüm şikayetlerde bu şekilde alakası olsa da olmasa da troll iletiler atmaya devam ediyor ancak hiçbir işlem görmedi. Aynı iletileri, bırakın aynısını benzerini biz yazsak şimdiye susturulmuştuk. @youngshiesty de ceza almalı artık.

Bunun dışında kolpacının en ağır şekilde cezalandırılması taraftarıyız, böyle bir davranışı onaylamıyoruz. Herkese iyi akşamlar.

#5 - 12.03.2025 00:17
Ceza uygulanacak.