Konu: Mark Herwagen - Çoklu kural ihlali, yetersiz oyuncu profili.  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.03.2025 14:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mark_Herwagen @dancing like a mobster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: n

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.03.25 - 13:50 - 14:05 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

OOC KÜFÜR
Trolling
Retarded RP
YKİ
Fear RP
Non RP
Yetersiz oyuncu profili.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar arkadaş Idlewood bölgesinde izinsiz bir sebeple aracıma binerek şahsıma "sür" diyerek emir kipi kullanıyor. Bu saçmalıktan ziyade, ona "seni götürmeyecğeim" demem üzerine bana IC olarak "anneni s**erim sür" diyerek hitap ediyor. Bir süre sonra aracımla ilerleyerek role uygun bir vaziyettte araçtan inerek ihbar veriyorum, sonrasında kişi "dayakmatik" olarak adlandırdığı sopasını çıkartarak üstüme saldırıyor, bir süre sonra bu arkadaş bana hasar veremeden yere düşüyor brawl gerçekleşiyor ve ortaya ekleyeceğim kanıtlar üzerinde ki trajikomik vaka yaşanıyor. OOC PM üzerinden şahsıma, salak mısın? Tarzı kelimeler kullanıoyr, neden bu tarz haraketler yapıyorsun dediğimde ise saçma sapan cevaplar veriyor. YKİ - fear yapıyor, yerde dövmeme rağman ailevi küfürler etmeye devam ediyor. Kısaca bu arkadaş Vice Platformunda bulunucak kadar rol sahibi değil, şöyle ceza kayıtlarına baktığımız zaman zaten gerçekleştirdiği 3 ihlali Trolling ve huzur bozmak üzerine, birde farklı farklı karakterler açıp bu tarz haraketleri yapıyor. Zaten diğer kural ihlalleri kanıtlarda bulunmakta kişinin ağır yaptırım alması gerektiği düşüncesindeyim. Kolay gelsin, iyi roller..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yeteersiz oyuncu profili.

#1 - 09.03.2025 20:29
Özür dilerim arkadaş sanmıştım seni, arkadaşlar bir arada olduğu zaman sapıtır veya cıvıtır.

#2 - 10.03.2025 02:38
Oyun içerisi tutumunuzu düzeltin.

Karakter cezalandırılacak.