Konu: Neil Barlow / Augustine Gutenberg: Brawl Kural İhlali, Alt Karakter İhlali  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.03.2025 01:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neil Barlow: @borsakaplanıazeri / Augustine Gutenberg: @Revy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dustin Williams

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.03.2025 Saat: 00:53-00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl Kural İhlali / Alt Karakter İhlali (Augustine Gutenberg)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu iki arkadaş biz yolumuzda giderken bana CJ atıp kick attırıyor, sonrasında oyuna girdiğimde Dustin isimli arkadaşım ile gereksiz agresif konuştuklarını duyuyorum. Devamında ise brawl rolüne giriyorlar. Canları azaldığında uzağa kaçıp, bir kaç şey yiyip canlarını doldurup geliyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): @Revy adlı arkadaşın forumuna girdiğimizde, Augustine Gutenberg isimli karakterin alt karakter olduğunu görüyoruz. Gerekenin yapılmasını arz ediyoruz. Saygılar.

#1 - 07.03.2025 19:36
Arkadaşın ikinci attığı kanıt fotoğrafında sadece bir kere yumruk attığım görülmektedir, adamla hiçbir şekilde brawl vesaire atmadım o rolün devamında. Saygılar.

#2 - 08.03.2025 01:15
@borsakaplanıazeri  - @Revy Kavga başlatmanız için elinizdeki geçerli sebepleri kanıt olarak göndermelisiniz, savunma yapmalısınız.

#3 - 08.03.2025 02:11
Açıkcası şikayet yetersiz kanıt içeriyor, karşı taraf durduk yere kavga başlattığımızı kanıtlarsa ben de gerekli kanıtları ulaştıracağım. Boşa taraf tutmaya gerek yok :garip:

@borsakaplanıazeri  - @Revy Kavga başlatmanız için elinizdeki geçerli sebepleri kanıt olarak göndermelisiniz, savunma yapmalısınız.

@ruzgra
« Son Düzenleme: 08.03.2025 13:39 borsakaplanıazeri »

#4 - 08.03.2025 02:53
Taraf ne be oğlum, çok mu ağladın  :D :D ? Belli oluyor can doldurup geldiğiniz zaten.

#5 - 08.03.2025 02:54
Taraf ne be oğlum, çok mu ağladın  :D :D ? Belli oluyor can doldurup geldiğiniz zaten.
Ek olarak, bana orada saldırdığın da gözüküyor. Konumuz brawl'ın başlangıcı mı?

#6 - 09.03.2025 02:14
Augustine_Gutenberg - Neil_Barlow karakterleri aktif brawlda gıda tüketip canlarını doldurdukları için cezalandırılacak.