Konu: Maskeli 52674 - Maskeli_44120 - Deatmeach  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 27.02.2025 16:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 52674 - Maskeli_44120

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arthur_Hector

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/02/2025 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood yolunda motoru açık bir şekilde araba buldum ve arabaya binip yürüdüm, ardından yanıma maskeli kişiler geldi. Ve aracı sağa doğru yanaştırdım. Araçtan inin veyatta aracımdan in araç benim gibi hiçbir cümle kullanmadan direk sıkmaya başladılar sağa çekip durmama rağmen. Aracımdan inin demeden sıkmaya başladı. Kişilere hile kullanımındanda şikayet oluşturulcak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://streamable.com/fiw582

Ek açıklamalar(varsa): Kişilere hile kullanımındanda şikayet oluşturulucak.

#1 - 27.02.2025 19:00
@MrPANDA @argentby 24 saat içerisinde savunmalarınızı iletmelisiniz.

#2 - 27.02.2025 20:18
Dostum orası idlewood mu rol yapıyorduk aracı alıp kaçtınız idlewooddan sonrasında gpsden takip ettik teyit edip sıktık bunun nesinin savunmasını bekliyorsunuz bu gayet doğal birşey bunun için şikayet yemek garip aracın plakası biliniyor rengi biliniyor aa bu bizim araç değilmiş mi diyelim bu nasıl düşünce

#3 - 27.02.2025 20:19
Bunun nesi hile aracı takip edebiliyoruz

#4 - 27.02.2025 20:24
Araçtan inmem için birşey demiyorsun zaten direk sağa çekiyorum ateş ediyorsun arabasını sağa çekmiş direktiflerinizi uygulayan birine neden ateş açarsınki? DM Arıyorsun. Ayrıca Idlewood'un yolun ortasında motoru açıktı aldım gittim IC Olarak sizi görmedim veya birşey demediniz. Direk sonradan bulup agpsden direk sıktınız Direktiflerinize uyan birine küçük bir nedenden direk ateş açıyorsunuz. Maskeli oldugunuzdan sizden tırsma rolu yaptık ve aracımı sağa çektim. IC Chatte herşey gözüküyor zaten.

#5 - 27.02.2025 20:30
Araçtan inmem için birşey demiyorsun zaten direk sağa çekiyorum ateş ediyorsun arabasını sağa çekmiş direktiflerinizi uygulayan birine neden ateş açarsınki? DM Arıyorsun. Ayrıca Idlewood'un yolun ortasında motoru açıktı aldım gittim IC Olarak sizi görmedim veya birşey demediniz. Direk sonradan bulup agpsden direk sıktınız Direktiflerinize uyan birine küçük bir nedenden direk ateş açıyorsunuz. Maskeli oldugunuzdan sizden tırsma rolu yaptık ve aracımı sağa çektim. IC Chatte herşey gözüküyor zaten.
Tırsma rolü öyle olmaz dostum aracı bırakıp kaçman gerekirdi sen inmeden araç içinde bekliyorsun bizde sıkmak zorunda kalıyoruz eğer sıkmasaydık bize saldırırdınız diye düşüncesindeyiz aracı parçalatmıyorsunuz da öylece geziyorsunuz bizim ne yapmamızı beklerdin

#6 - 27.02.2025 20:35
Ve nasıl birşey ki sadece sıkılan yeri video almışsın olayı dm e çevirmişsin diyeceklerimi dedim

#7 - 27.02.2025 20:54
Maskelisiniz yanımıza gelmişsiniz yanımdaki arkadaşım /me komudundan maskeli şahıslardan tırsar diyor bende aracı sağa çekiyorum. Henuz aracın sahibi bile oldugunuzu söylemeden ateş açıyorsunuz  beni ve arkadaşımı vuruyorsunuz. Yaptıgınız olay DM Kapsamına girer. Aracın sizin oldugunuzu söyleseniz zaten dediğin rol gerçekleşir fakat direk ateş açıp vuruyorsunuz. Şikayet açan taraf benim. Daha fazla tarafımca cevap gelmiyicek. İyi forumlar.

#8 - 27.02.2025 21:18
Merhaba, bu kadar agresif bir rol sergilemenize gerek yok. Kişi sola yanaşarak zaten size rol hakkı tanımış. Ateş edenler ceza alacak.