Konu: Tashard Richmond, Lowell Parks (Cr, Emote ihlali, Noob DM)  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2025 23:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lowell Parks - Tashard Richmond @eXods @argentby

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:45 - 23.02.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CR, Emote Kural İhlali, Noob DM

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla kısa bi roldeydik, sonrasında admin arkadaş beni çekti yanlış olduğunu söyleyip ID 303'ün yanına tekrar göndermesini rica ettim. Gönderdiği sırada kişiler rolü kendi kafalarında bitirmiş, dışarıdalardı canımın az olduğunu fırsat bilerek Tashard adlı arkadaş aracıyla bi kere vurdu, sonrasında Lowell Parks adlı arkadaşta yumruk atarak düşürdü. Bunlar yanlışıkla olsa bile. ((Atla, diyip :D emotesi bırakmaıs)) çok traji komik, bu arkadaşların CJ, Noob DM ve Emote kural İhlali kapsamında cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu bölgede nedense hep bu tarz haraketlerle karşılaşıyorum, bu durumdan sıkıldığımı belirtmek isterim. Kişilerin gerekli cezaya tabi tutulmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 23.02.2025 23:40 umarımkiolur »

#1 - 24.02.2025 01:16
Sayın Yetkili,

Oyun içinde yaşanan olay tamamen bir kazadan ibarettir. Yanlışlıkla bir oyuncuya vurup öldürdüm, ancak bu eylem kesinlikle kasıtlı değildir. Olayın dikkatsizlik sonucu meydana geldiğini belirtir, mağdur olan oyuncudan özür dilerim. Gelecekte daha dikkatli olacağımı taahhüt ederim.

Bu durumun göz önünde bulundurulmasını ve hakkaniyetli bir değerlendirme yapılmasını arz ederim.

#2 - 24.02.2025 01:30
Eyvallah, geri çekildi.

#3 - 25.02.2025 16:19
Kilit.