Konu: Tyrese_Fuller agresif rp noob dm  (Okunma sayısı 306 defa)

#10 - 23.02.2025 15:43
ben sol alttakine göre rolümü yaparım dostum, karşımda hakiki bir çete üyesi varsa ona göre rolümü uslüne uygun yaparım. burada ıc saygısızlık yapan biri varsa sensin ben değilim ben sadece sorduğun soruya anlayacağın dilden cevap verdim.
bundan sonra alnına çete üyesi diye yaz yoksa kimse seni tınlamaz, idlegasta her önüme çıkanın dediğini yapmak zorunda değilim şikayet sonuçlanabilir.
/me adamın taklidini yaparak onun ile dalga geçer; "karşımdakinin gerçek bir çete üyesini olduğunu nasıl anlayabilirimmm öğh öğh"  ::)

#11 - 23.02.2025 16:47
tamam kardeşim, en çete üyesi en belalı en vice roleplay baronu sensin başka birşey söylemeyeceğim böyle millete olduk yere sataşıp herkese çeteyim üyeyim en büyüğüm herkes bana cevap verecek ayağına abilik taslamaya devam et olur mu?
« Son Düzenleme: 24.02.2025 21:17 fiatdoblo »

#12 - 23.02.2025 20:30
bu arkadaşın ciddi bir agresif rol sıkıntısı var bu arada bu birligin hoodunun içerisinde. ben de ayrıca şikayet acıcaktim ama screens kalosurunu temizlerken silivermisim.

ben o hooda wannabe halinle karakterlerimizi rencide et diye gelmiyorum, bak tina ne güzel stand kurmuş rol ceviriyor.
« Son Düzenleme: 23.02.2025 20:36 KAOS »

#13 - 23.02.2025 21:14
bu arkadaşın ciddi bir agresif rol sıkıntısı var bu arada bu birligin hoodunun içerisinde. ben de ayrıca şikayet acıcaktim ama screens kalosurunu temizlerken silivermisim.

ben o hooda wannabe halinle karakterlerimizi rencide et diye gelmiyorum, bak tina ne güzel stand kurmuş rol ceviriyor.
https://i.hizliresim.com/es4tkwa.png Niye bu kadar tutulduğunuzu anlamadım?  :D Hiç bir şey yok ortada, bana piç diye sesleniyorsun  ::) Komik olmayın bu kadar, ne yapayım bende sizin hatanızı gözleyip şikayet falan mı açayım?
« Son Düzenleme: 23.02.2025 21:15 9mm killer gang »

#14 - 23.02.2025 21:19

https://i.hizliresim.com/es4tkwa.png Niye bu kadar tutulduğunuzu anlamadım?  :D Hiç bir şey yok ortada, bana piç diye sesleniyorsun  ::) Komik olmayın bu kadar, ne yapayım bende sizin hatanızı gözleyip şikayet falan mı açayım?

sen bana hiçbirşey yokken agresif rp noob dm yapiyon, kız sana hiçbirşey yokken piç diyor. niye bu kadar tutulduğunu anlamadım? birde her mesajında niye gülücük atiyon küçümser gibi onu çözmüş değilim.
« Son Düzenleme: 23.02.2025 22:23 fiatdoblo »

#15 - 23.02.2025 21:50

çarpışmıştık burda, ömrümde bi şikayette bu kadar smiley kullanan birini görmedim. çok sevimsiz :garip:

#16 - 23.02.2025 22:30
Konu ile alakalı olmayan kişilerin cezalandırılmasını istiyorum.

#17 - 24.02.2025 21:33
Tyrese Fuller karakterinin onaylı hood sınırları içerisinde sizinle olan tartışması sonucu brawl yaşanıyor, sorun görülmedi.

Konu ile alakalı olmayan ileti sahipleri cezalandırılacak.