Konu: DM  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.02.2025 01:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @DarkMonarch @vlone @Eserrrooo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02.2025 22.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching
 Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Brandon ve Keefe ile podcast için onların stüdyosunda buluştuk. Rol bitiminde aracıma  binmiş gideceğim sırada arkadaşlar olaylarla yakından uzaktan alakam olmamasına rağmen aracıma ve bana ateş ettiler. Zaten video kaydında görebilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.02.2025 03:50
aslında hedef sen değilsin, aimleri kayıyor. iznin olursa videonu kullanacağım, daha uygun bir şikayeti hileci bugger da konuşacağım.  :sampanya:

#2 - 18.02.2025 16:41
merhabalar, sana bir tane bile mermi atmamışım. canın bile azalmıyor, arabana sadece yanlışlıkla anlık refleks ile mermi geliyor. şikayet açmak için açmayın. arabana gelen mermileri ben bile sıkmıyorum zaten.

#3 - 18.02.2025 16:41
aslında hedef sen değilsin, aimleri kayıyor. iznin olursa videonu kullanacağım, daha uygun bir şikayeti hileci bugger da konuşacağım.  :sampanya:
attım videoyu konuşsana birazdaha

#4 - 18.02.2025 16:42
sana mermi gelmiyor, kişilerle savaştayız kişileri düşürürken seni de onlardan sanıp sıkıyoruz ardından nametagını görünce bırakıyoruz zaten. boş bir şikayet herhangi bir ihlal bulunmuyor geri çekebilirsin konuyu

#5 - 18.02.2025 19:51
Hood baskını ortasında, olay ile alakası olmayan kişilere sıkmaktan açtım şikayeti. Genel olarak kabul ediyorsunuz zaten ortalığa sıktığınızı. Gereksiz değil, çekmeyeceğim. Daha fazla ileti de atmayacağım. İki gün içerisinde sizden yediğim 2.DM ilkinde şikayet açmadım, bu sefer çekmeyeceğim. Ayrıca bir şikayetin boş yada dolu olduğuna siz mi karar veriyorsunuz? Ortada bir ihlal var, rahatsız olmuş açmışım. Eğer ihlal olmadığını düşünüyorsa admin zaten işlem uygulamaz.
« Son Düzenleme: 18.02.2025 19:54 worry »

#6 - 18.02.2025 19:58
https://streamable.com/r4zc7e Kendin başka bir şikayete attığın video da zaten bana sıktığını kanıtlıyorsun. Ortada size karşılık veren kimse yok, rahat bir şekilde hedefe sıkabilecek pozisyondayken. Bana ateş ediyorsan eğer, kural ihlali yapmış oluyorsun zaten.

#7 - 18.02.2025 21:57
Baskın ve savaş durumlarında kime hedef aldığımıza, kime ateş açtığımıza dikkat edelim. Kasıtlı bir durum yok, bu seferlik uyarıyorum. Bu tarz bir şikayet daha tarafınıza alırsanız işlem uygulanacak.

Hatalı / toxic iletiler için forum kural ihlallerince işlem uygulanacak.