Konu: Dontrall Moses I Archie_Fletche Ramon_Wiggin Ferris_Mansfield Deatmatcing.  (Okunma sayısı 393 defa)

#10 - 13.02.2025 05:30
Olayla bir alakam yok fakat yine de eklemek isterim, her ne kadar kendi mekanınızdada olsanız R20 bir karakter size oğlum dediği için ona bu kadar agresif rol sergileyemezsiniz. Bu kurallarda yazıyor zaten, olayın öncesini bilmiyorum fakat kanıtlar bu yönde gösteriyor.

#11 - 13.02.2025 11:17
Olayla bir alakam yok fakat yine de eklemek isterim, her ne kadar kendi mekanınızdada olsanız R20 bir karakter size oğlum dediği için ona bu kadar agresif rol sergileyemezsiniz. Bu kurallarda yazıyor zaten, olayın öncesini bilmiyorum fakat kanıtlar bu yönde gösteriyor.
Olayla bir alakan yoksa burada boş yerine ileti kasmayı bırakman gerekli kiddo

#12 - 13.02.2025 12:37
@mare @ThexxoV 24 saat içerisinde savunmalarınızı gerçekleştirin.

savunmayı videoyla attım kardeşim, benim herhangi bir brawla girdiğim yok. kanıdı varsa iletebilir. Bizim mekanımızda "oğlum" diye çıkıştığı için mekandakiler tarafından dövüldü. videoyu incelersen anlarsın, üstte, kolay gelsin.

#13 - 13.02.2025 12:37
Bazen gelişigüzel olaylardan da insanlar dayak yiyebiliyor, buna çok aldırmamanı tavsiye ederim. IC'de oturabildiğin masanın sahiplerinin mekanındasın, direkt olarak "OĞLUM" kelimesiyle çıkışırsan; mermi bile yiyebilirsin. Gayet normal bir şekilde emote atılıp saldırılmış, beni mentionlamanı anlayamadım da neyse. Idlewood birliğinin IC ağırlığını bilip, onların masasında takımla otururken nasıl ses çıkaramıyorsan; mekanlarında da "OĞLUM" kelimesini yapamazsın diye düşünüyorum. Oyun keyfini bozduysak kusura bakma, ama olay bu şekil. Bir de kanıdı yeterli atsaydın keşke, senin yerine ben atayım.

https://streamable.com/b037j5

@Elynn savunma.

#14 - 13.02.2025 14:01
@mare @ThexxoV 24 saat içerisinde savunmalarınızı gerçekleştirin.

savunmayı videoyla attım kardeşim, benim herhangi bir brawla girdiğim yok. kanıdı varsa iletebilir. Bizim mekanımızda "oğlum" diye çıkıştığı için mekandakiler tarafından dövüldü. videoyu incelersen anlarsın, üstte, kolay gelsin.

Brawl'a girmediğini söylüyorsun ama /hasarlar yazdığımızda senin karakterin ortaya çıkıyor, ne yani bu kendi kendine mi oldu şimdi? Evet, aynen.  O:-) Ayrıca tekrar tekrar bellirtiğim gibi olay nasıl gelişti? Nasıl bu duruma geldi? Hepsini detayına kadar yazdım, yönetim kararıyla video'nun son 10-15 saniyesini atarsanız veyahut 1 dakikasını atarsanız, arkadaşın yalanı ortaya çıkıcaktır. Bu hasarlar kendi kendine olmadı.

#15 - 13.02.2025 14:27
kardeş yazma artık kanıdın varsa at, ben bende olan videoyu ilettim. en azından sendekinden daha detaylı  :sampanya: hasarlar uzun bir süreyi kapsayabiliyor, bunu kanıtlayacak kanıdın varsa at.

#16 - 13.02.2025 16:05
Merhaba, şikayet incelendi.

Sunulan kanıtlarda Ferris_Mansfield karakterinin kural ihlali tespit edildi, cezalandırılacak.

Diğer karakterler için yetersiz kanıt bulunuyor.
Şikayet kapatıldı.