Konu: [11/02/25 Thomas Callaghan] DM  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2025 23:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Callaghan @Uzgun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Irina_Marquand @yusufmaro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiçbir geçmişim, gerekçe vs. bulunmuyorken gelip sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/3zpve3

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 11.02.2025 23:20 stonecoldeko »

#1 - 11.02.2025 23:23
@Uzgun 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 12.02.2025 00:13
Kendisine Dm emrini benim karakterim vermiştir. @Justice  'e durumunuzu bildirmiştik zaten. CK iznini alamasak da size karşı agresif tutumun gerçekleşebileceğini dile getirmiştir. Legal bir karakter yönettiğinizin hala farkında olmadığınızdan dolayı gelişmiş bir roldür. Birlik tanıtımımızda size ait rollerimize rastlayabilirsiniz.

FM izni.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 12.02.2025 00:20 Bestheborges »

#3 - 12.02.2025 00:18
Kendisine Dm emrini benim karakterim vermiştir. @Justice  'e durumunuzu bildirmiştik zaten. CK iznini alamasak da size karşı agresif tutumun gerçekleşebileceğini dile getirmiştir. Legal bir karakter yönettiğinizin hala farkında olmadığınızdan dolayı gelişmiş bir roldür. Birlik tanıtımımızda size ait rollerimize rastlayabilirsiniz.

FM izni.

FM'den onay veren yetkilinin ismi görünmemekte, kanıtı güncelleyin. @Bestheborges

#4 - 12.02.2025 00:21

FM izni.

FM'den onay veren yetkilinin ismi görünmemekte, kanıtı güncelleyin. @Bestheborges

Güncel.

#5 - 12.02.2025 00:24
Gerekli karar Justice tarafından verilmiş, K&A