Konu: Jake Carson (eniluc) GOD  (Okunma sayısı 369 defa)

#10 - 10.02.2025 14:42
Öncelikle herkese iyi günler dilerim, çok açıklama yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden uzun uzun yazıp şikayeti kirletmeyeceğim. Orada birlik tanıtımım için binanın Ekran Görüntüsünü alıyordum, video da smoothcam'de olduğum belli oluyor zaten. Ayrıca smoothcam'de sizin geldiğinizi görmüyorum bile, God olsam smoothcam'den çıktıktan sonra düşmezdim herhalde. Herkese iyi forumlar diliyorum.  :sampanya:
alt+v kullanırken hasar yememe diye birşey yok güzel kardeşim, bana şimdi 1 saat uğraştırıp video yaptırtmayın. 
Alıntı
God olsam smoothcam'den çıktıktan sonra düşmezdim herhalde.
g2 diye bi tuş var godmodeyi kapatabiliyorsun kanka

#11 - 10.02.2025 15:58
bana şimdi 1 saat uğraştırıp video yaptırtmayın.
yapsana  ::)

#12 - 10.02.2025 15:59
bu gidene kadar gene kilit videoyuda sen değil admin isterse yaptıracağım
« Son Düzenleme: 10.02.2025 17:22 sakinmafya »

#13 - 10.02.2025 17:50
Öncelikle herkese iyi günler dilerim, çok açıklama yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden uzun uzun yazıp şikayeti kirletmeyeceğim. Orada birlik tanıtımım için binanın Ekran Görüntüsünü alıyordum, video da smoothcam'de olduğum belli oluyor zaten. Ayrıca smoothcam'de sizin geldiğinizi görmüyorum bile, God olsam smoothcam'den çıktıktan sonra düşmezdim herhalde. Herkese iyi forumlar diliyorum.  :sampanya:
Eee? Alt+Tab bugundan ban yedim, Arkadaşlarım can bari bugundan ban yedi o zaman sende işlem göreceksin NOX üyesi olmadığımız için bunlar başımıza geliyo dostum bunu bil, Camhuntta can gidiyor istersen deneyelim?

#14 - 10.02.2025 18:01
ve @Lichfield 'in bizi banlama sebebi olan can doldurma hilesi (?) bu arkadaştada yaşanmış, madem inatla bu bir bug değil diyorsunuz bu arkadaşta banlanmalı.

#15 - 10.02.2025 18:13
Yetkili hakkında yönetici şikayeti oluşturun. Şikayetten bağımsız kişilerin yorumları temizleniyor ve forum susturma cezası uygulanıyor.