Konu: Troll Zinciri  (Okunma sayısı 88 defa)

#0 - 08.02.2025 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yamakata_Hideo @Kvaratskhelia Ellie_Vallejo @CANGO Alphonso_Scarpa @Junior3435

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elena_Petrovic @Shyvana_Ferro Derzhavin_Mogilevich @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rk, nonrp, troll, gbi, noob dm, retarted rp, yki

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yamakata ve Ellie karakterlerini dağda dövüyoruz, Ellie karakteri yerdeyken "he aynen, salaksın ki, hmm ondan" gibi cümleler kurup trollüyor hala yerde dayak yiyor olmasına rağmen. Ardından kişi hiçbir şey olmamış gibi sanchez motoruyla şehir içerisinde geziyor. Sonrasında jaile düşüyorum fakat hem rklı olmasına, hem de güvenli bölgede olmamıza rağmen Yamakata karakteri bana saldırıyor emote falan da vermiyor. Sonrasında bunu gören Alphonso karakteri de bu trolle dahil oluyor ve "Escobar'a bulaşmak nedir göstereyim sana" diyip o da emote falan atmadan güvenli bölgede bana saldırıyor, kişiyi tanımıyorum ve bir düşmanlığım yok. Retarted yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Yamakata RK: 
Spoiler: GösterGizle

Ellie RK, YKİ, dayak yedi yerde laf atıyor:

Ellie RK'lı olmasına rağmen motor sürüyor:

Yamakata RK'lı olmasına rağmen güvenli bölgede emote atmadan bana saldırıyor ve buna bir troll arkadaş daha dahil oluyor (Alphonso_Scarpa):

Ek açıklamalar(varsa): Son SS'in chat yazışmalarına dikkat ederseniz "silah gitti, gelecek" gibi cümleler kurarak ooc şikayetle silahı geri alacağını ic olarak duyuruyor, ikisi bir olup hapiste bana sövüyor ve saldırıyorlar. Alphonso karakterini tanımıyorum fakat o da "Escobar'a bulaşmak ne göstereyim sana" diyip saldırıyor. Burada şikayet edilen bütün oyuncuların rol desteği almasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 08.02.2025 21:17 Shiels »

#1 - 08.02.2025 21:04
öncelikle selam
brawl rolünde dönen rk süresi on beş dakika olduğunu unutmayalım, on beş dakika geçtikten sonra sanchezime biniyorum
artı olarak silahlı bir zorlama yok, basit bir kavga rolünde dayak yiyen karakter küfür ediyor pek bir şey yok yani

#2 - 09.02.2025 01:39
Selamlar, iyi forumlar.
Kendi adıma yaptığım savunmadır.

Rklı olduktan sonra sana vurduğumun ya da düşürdüğümün SS'ini göremedim. Ayrıca /hasarlar attığını da göremiyorum, var ise iletin, şikayete gerekli savunmayı yazarım.
İzinsiz bir şekilde  Camhunt kullanıp yere tekme atarken (Eklediğin fotoğrafta yere vurduğum görünüyor) ekran görüntüsü alıp şikayet oluşturmuşsun.

Ek açıklamaya yazdığın OOC duyuruyu İC bildirmek dediğin olay ise tam olarak neyden bahsettiğim belli bile olmuyor, herhangi bir OOC konuşma, herhangi buna referans edebileceğin bir şey görememekteyim. Yazdığım şey kanıt niteliği taşımıyor, Orada IC arkadaşımdan satın alacağım silahtan bahsettiğimi, ya da bahsetmediğimi nereden anlayabiliyorsun anlamış değilim.

Savunmam bu kadar, kendi açımdan daha fazla ileti gelmeyecektir. Gerisi Yönetici kararına kalmıştır, iyi roller.

#3 - 09.02.2025 10:38
Yamakata_Hideo karakteri GBİ kapsamında ceza alacak.
@CANGO Yumrukla düşmüş olsanız bile yerde yaralı durumdayken küfürler savuramazsınız, bu seferlik uyarıyorum.

K&A