Konu: [27.01.2025 - Javier Pereja ] Duvarların İçinden Geçmek.  (Okunma sayısı 193 defa)

#0 - 27.01.2025 23:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javier Pereja @zohin10
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey net aslında kovalıyoruz adam 2 kez duvar içinden geçiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Herhangi bir savunma veya yorum iletisi gelmeyecek hiç bir şekilde, kişi savunmasını yaptıktan sonra direkt sonuçlanabilir.

#1 - 28.01.2025 11:53
Linkleri yanlış atmışım tekrar ileti atacağım.

#2 - 28.01.2025 11:57
Öyle bir yazılım kullanmıyorum, gtamı paylaşabilirim bu birincisi, ikincisi ise objelerin olduğu yer dün gece pingimden kaynaklı yok olduğunu düşünüyorum o saatlerde 650 civarında geziyordu zaten pursuit süresinden 1-2 dakika sonra relog atmak zorunda kaldım. Tekrar giriş yaptığımda kimse yoktu, bende rolüme devam ettim.
Kendi ekranımdan bu şekilde görünüyordu.
Şimdi gidip kendim bakmak istedim duvarlar yerli yerinde, internetim stabil.
Yüksek pingimden kaynaklı olsa gerek kayıtta arkamda görünen fakat benim ekranımda görünmeyen pursuit aracı da yok.

video yüklenmediyse 1 dakika içerisinde yükleniyor olur linki erken paylaştım
Ekleme olarak öyle "oha" denilebilecek bir şeyin olduğunu göremiyorum bu savunmamdan sonra şikayeti açan kişinin de beni anlayacağını düşünüyorum, iyi çalışmalar/oyunlar.

#3 - 28.01.2025 14:17
Sonuçlanabilir.

#4 - 02.02.2025 04:54
Sonuçlanmasını bekliyoruz kaç gün oldu?

#5 - 06.02.2025 00:55
Yeterli kanıt.