Konu: Tonell_Hollins Dajonte_Murray  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2025 23:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tonell_Hollins, Dajonte_Murray

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.02.2025 23.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, Brawl Kural İhlali, Can doldurma, Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla brawl atıyorduk, iş yerine girdi can doldurdu dışarı çıktı, arkadaşını çağırdı arkadaşı role dahil oldu. Sonra  :colt: a sarıldı ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/zi6jia https://streamable.com/xaoghl

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 02.02.2025 00:46
ek olarak Bunny Hopping yapmış ondan da cezalandırımlasını istiyorum

#2 - 02.02.2025 03:45
@eXods @Forzabey 24 saat içerisinde savunmalarınızı yapmalısınız.

#3 - 02.02.2025 12:58
Savunma gelecek

#4 - 02.02.2025 13:24
Olay şöyle başlıyor bu eleman ben alt tabdayken emotsuz direkt motoruma cj atıyor ve bir süre sonra yanımdan geliyor bende motoru geri ondan alıp gidicekken arkadan küfür ediyor ve motordan inip yanına konuşmak için gittiğimde bana yine emotsuz yumruk atıyor ve bana saldırıyor. Hem cj atıp hemde noob dm atıyor sonra kendi düştüğünde ise kendini haklı gibi gösterip şikayet açıyorsun. Komik adamsın. Şuan telefondayım gün içerisinde fotoğraflı kanıtlarda gelecek. Burada bir suçlu varsa şikayeti açan elemandır, cj atıp, küfür edip ve bana saldırıp şikayet açıyorsun. Acınacak bir haldesin.

#5 - 02.02.2025 17:26
Olay şöyle başlıyor bu eleman ben alt tabdayken emotsuz direkt motoruma cj atıyor ve bir süre sonra yanımdan geliyor bende motoru geri ondan alıp gidicekken arkadan küfür ediyor ve motordan inip yanına konuşmak için gittiğimde bana yine emotsuz yumruk atıyor ve bana saldırıyor. Hem cj atıp hemde noob dm atıyor sonra kendi düştüğünde ise kendini haklı gibi gösterip şikayet açıyorsun. Komik adamsın. Şuan telefondayım gün içerisinde fotoğraflı kanıtlarda gelecek. Burada bir suçlu varsa şikayeti açan elemandır, cj atıp, küfür edip ve bana saldırıp şikayet açıyorsun. Acınacak bir haldesin.
hayal dünyasında yaşıyorsun kanıtın yok

#6 - 02.02.2025 23:34
hayal dünyasında yaşıyorsun kanıtın yok
  ::) ::) ::)

#7 - 02.02.2025 23:39
Küfür ettiğinin ssini buraya bırakıyorum.

#8 - 03.02.2025 10:40
Ortada bir anlaşmalı brawl rolü olmadığı için silah çekilebilir, mixing için yeterli kanıt yok mahalleye yakın bir konum.

Silahlı bir kişiye karşı bu rolü sergileyemezsiniz; "Merab Topuria" Powergaming kapsamında cezalandırılacak.
İşletmeye girerek yaralarınızı sarmak/can doldurmak bu kadar kısa sürede olmamalı; "Tonell Hollins" Powergaming kapsamında cezalandırılacak.