Konu: Kath Hellswitch - Power Gaming, Noob DM, RK İhlali (2 kere)  (Okunma sayısı 203 defa)

#10 - 02.02.2025 14:56
Son olarak da kişinin Power Gaming (Şahıs üst kattan iş yerini kilitliyor kaçmayalım diye, sanırım ilahi güçler geldi kendisine, https://hizliresim.com/5focv74) RK ihlali ve Noob DM'den ben ve tüm şahitlerim ayrı ayrı cezalandırılmasını talep ediyoruz. Gecenin o saatinde güzel güzel rol çevirirken ki brawl rolü bile ilk başlarda kaliteli ilerledi sonrasında şahıs düşmeyi hazmedemeyip 3 kere denemeseydi daha güzel ilerlerdi tabii ki. Sonuçlanabilir.

#11 - 02.02.2025 17:17
Kanka cok düsünüyor musunuz harbi diyorum bak hala forumdasınız burada duruyonuz falan yine hazmedemeyip iki kisi aklınıza geleni teker teker yazmıssınız yazdıklarınızı okumaya tenezzül bile etmiyorum ben zaten sahıslar ne yazmıssa haklıdır lafım yok yazdım oraya :D

yok bilmem şu ss bu ss yazıp durmaya devam ediyon merak etme dostum oyunu arkada afk bırakıp hapiste yatarim  ;)

hazmedememekten bahsediyon da dogrudur kardesim hazmedememişim ayn

#12 - 02.02.2025 17:21
Bir tane bile toxic ileti atmamamıza rağmen hala irdeliyorsun, toxiclemeye çalışıyorsun. İstersem bilgisayarı bir buçuk asır bu forumda açık tutarım, kime ne bundan? Saptırmayalım konuyu lütfen, şahıs daha fazla savunma vermeyecekse eğer Powergaming, RK ihlali ve Noob DM'den dolayı cezalandırılmasını talep ediyoruz, daha fazla ileti gelmeyecektir.

#13 - 02.02.2025 17:23
Merhaba,

PG için yeterli bir kanıt görülmedi, Kath Hellswitch karakteri RK kural ihlalinden cezalandırılacak.

KK&A