Konu: Daisy_Collin - CR + Türkçe Terim  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2025 17:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daisy_Collin @LaLa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kane_Wilkerson @Wissas - Dennis_Aispuros @rothenstein

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.01.2025 -23:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming
Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir açıklamaya gerek bile olduğunu sanmıyorum videoda zaten apaçık görünüyor. Bahsettiğimiz arkadaş OOC kini biraz abartmış sanki. Normalde sırf bu yüzden şikayet açmam ama bu arkadaşın ilk vakası değil önceki yarışlardada defalarca yaptı bunu.

Örnek : (22.01.2025)
Spoiler: GösterGizle

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Türkçe Terim
Spoiler: GösterGizle

Car Ramming

Ek açıklamalar(varsa): Sürüşüne söylenicek çok şey var ama toxiclik yapmak istemiyorum  :)

#1 - 31.01.2025 18:23
sahitligimi onayliyorum. bu arada bi ara olur da yarısmayı ogrenmek istersen yazabilirsin. he istemiyorum pit atmaya devam edicem diyosan da yapacagin isin ehli ol kral, kolay gelsin.

#2 - 31.01.2025 18:47
@LaLa 24 saat içinde savunma yapmalısınız.

#3 - 31.01.2025 22:50
Öncelikle, paylaştığınız dört ekran görüntüsünün kırpılmış ve düzenlenmiş olabilir. Bu görüntüler, olayın bütününü yansıtmıyor ve yanıltıcı olabilir. Ayrıca, bahsi geçen ekran görüntülerinin tarihleri birkaç gün ya da birkaç hafta öncesine ait olabilir.

OOC kin güttüğümü iddia etmeniz doğru değil. Lütfen bu konuyu gereğinden fazla vurgulamayın. Bunun yanı sıra, ilgili yarışta kasıtlı olarak PIT manevrası yapmadım. Görüntüleri tekrar tekrar izlerseniz, bunu açıkça görebilirsiniz. Eğer gerçekten kasıtlı bir hareket yapsaydım, olayın seyri tamamen farklı olurdu.

Son videoya gelirsek, orada belirgin bir FPS düşüşü yaşadığımı fark edebilirsiniz. Videoyu 10-15 kez, hatta 0.5 hızında izlerseniz, FPS düşüşü nedeniyle aracın kontrolünü kaybettiğimi görebilirsiniz. Eğer kasıtlı bir hamle yapmış olsaydım, bunu devam ettirir ve açıkça belirtirdim.

Umarım açıklamalarım yeterince net olmuştur.

#4 - 31.01.2025 22:51
foolish, schlemihl, muggins, dupe, schlepper, fall guy, chump, sucker enayi kelimesinin İngilizcedeki karşılığı bunlardır (yaygın olanları tabii ki) ahmak ve enayi kelimeleri birbirine çok benzerdir, yani herhangi bir Türkçe terim ihlali bulunmamaktadır.

#5 - 31.01.2025 23:13
Daisy_Collin karakteri Car Ramming kapsamında cezalandırılacak. "Enayi" kelimesi Türkçe terime girmiyor, bu konuda herhangi bir işlem uygulanmayacak.