Konu: Brawl Rolünde Silah Çekme / Julian Klinsmann  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.01.2025 18:43
Şikayet sonuçlanabilir, her şey ortada. Sen onlardan güç alıp bize saldırdığın için orası da sizin mekan olduğu için güçsüz kalıp silah çekmem normal. Bir yandan hile savunmanı yap sen dostum. Orada herkes senin hile olduğunu söylüyor. Adalet mülkün her zaman temeli.

#11 - 29.01.2025 18:54
Orada ben'de vardım arkadaşa İki kere /do'dan Camın durumunu sorduk ve hiç bir şekilde emote takip gerçekleştirmedi, Ancelotti'nin tayfa geldikten sonra ona gelen güç ile gelip araçtan inip bize saldırmaya başladı, Peki ya buna ne demeli? Giovanni ve Furio şahitlerim savunmalarımın arkasındayım. Video'yu izlediğiniz'de arkadaşın verdiği yanlış emote'yi göreceksiniz, /me saldırır. Diye bir emote nerede görüldü + Neden Caps ile yazıyor arkadaş? Daha sinirli mi oluyor.

ViceMall'da saçma sapan roller yapıp troll yaptığınız için olabilir mi ? O sıra rapor atmıştım Razy raporuma bakıyordu, Cam durumunu sorup durmuşsun ne alakaysa? :garip: Ayrıca şikayet ile alakan yok kirletmezsen beni çok mutlu edersin.

Sana hiç bir şekilde ViceMall'da sorulmadı, Little italy'de sorulduğu tüm video kanıtların'da var dostum. IC sevgilin olacak Lily'den bu videoları izleyip görebilirsin anlaşılmayan bir şey yok sanırım?
ViceMall videosu da var kankam merak etme :)

#12 - 29.01.2025 18:55
Şikayet sonuçlanabilir. @EniLuc

#13 - 29.01.2025 20:46
Brawl rolü anlaşmalı değil, bu yüzden silah çekilebilir. Paul_Dragan karakteri Fear RP kapsamında cezalandırılacaktır.
K&A
« Son Düzenleme: 29.01.2025 20:48 EniLuc »