IC bir yanlış anlaşılmanın foruma neden taşındığını anlamadım fakat durumumuzu şöyle anlatabilirim. Varrio Nocturnos 13 birliği olarak, Muzan klanıyla savaş halindeyiz. Karakterlerimiz yeterince gergin ve hepimiz buna göre rol yapıyoruz. Bu olayın örneklerini daha önce bizde yaşadık, örneğin Hipolito_Pelaez karakteri bu tarz bir yanlış anlaşılmadan dolayı kurşun yedi. Biz bunu foruma taşımadık ve IC olarak hallettik. Nishikawa karakterini Muzan klanının hoodunun çevresinde gördük. Bu arkadaş sanırım Muzan klanının birliğine forumdan bakarak kimlerin birlik içerisinde olup olmadığını tek tek incelememiz ve ona göre hareket etmemiz gerektiğini düşünüyor. Eğer o şekilde yapsaydık asıl bu kural ihlali olurdu. Yıllardır bu sunucuda aralıklı olarak rol yapıyorum ve bu olayların benzerlerine bizzat şahit oldum, bana karşı yapıldığı da oldu. Rol içerisinde tuttum ve forum üzerinden şikayette bulunmadım. Şikayete neden Metagaming kuralının eklendiğini anlamış değilim, herhangi bir OOC bilgiyle bu olayı gerçekleştirmedik. Anlattığım gibi her şey IC ilerledi, Metagaming kuralıyla bu olayın herhangi bir alakası yok. Ben bir kural ihlali görmüyorum.
Yaşanan her şey rol içerisinde kalmalıdır, benim savunmam bu şekildedir.