Konu: Kath_Hellswitch  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 29.01.2025 21:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kath_Hellswitch @Amaranth
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @baranthecan Logan_Battistelli
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.01.2025, 23:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
    Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 07.01.2025 21:24:08 tarihinde sunucuya eklettirdiğim özel ooc ucret karsigilinda yaptirdigim body'nin arkadas tarafindan kullanildigini ogrendim. Kendisi ile iletisime gectigimde skini cachemining islemleri ile bilinen bir sunucudan aldigini ogrendim.

Üzerinde basit degisimler yapsa dahi body benim body'im ile tıaptıp aynı. Kaldırılmasını talep ediyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Burada, cachemining yapan bir sunucudan body'i aldığını belirtiyor.

Bu kullanan arkadaşın body'si.

Bu ise benim kullandığım body.

#1 - 30.01.2025 03:46
Özel model hakkında olan kuralları okudum, bu kurallardan haberdarım fakat cachemining tarzı şeylerden haberim yoktu. O tarz şeylerle ilgilenmediğim için bilmiyorum, şahısın karakteri hakkında da bir fikrim yoktu zaten. O tarz sunucuların kendilerine özgü paylaşımlar yaptığını sanıyordum, öyle değilmiş.

Model hakkında, bir model değiştirme hakkına zaten sahibim. Yarın yani bugün yapılacak olan haftalık güncelleme ile birlikte yeni özel modelim gelmiş olacak. Bahsedilen modeli kullanmayı bırakacağım ve bu modeli değiştirmek için ticket açacağım, aynı zamanda bu bir haftalık süreçte modeli kullanmayacağım. Talebim budur.

Görünene bakılırsa eğer arkadaş zaten skinlerin uyuştuğu karakteri ile fazla rol yapan birisi değil, sürekli olarak darlanacağını düşünmüyorum, başlarda şikayet açma gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmam ama insanların pmden rahatsız ettiğini düşünüyorum ki zaten bugünden itibaren skini kullanmayı bırakacağım, kendisi bana bunu şikayet etmeden talep etseydi reddetmezdim zaten. Bu skini kullanmadan slotumda barındırmak, 1 hafta içerisinde herhangi bir gün skini değiştirmek için ticket açacağımdan emin olabilirsiniz. Bu talebi sadece yetkililere değil, modelin bizzat sahibine de iletiyorum.
« Son Düzenleme: 30.01.2025 04:30 Amaranth »

#2 - 02.02.2025 06:25
En kısa sürede modeli değiştirin lütfen.

K&A