Özel model hakkında olan kuralları okudum, bu kurallardan haberdarım fakat cachemining tarzı şeylerden haberim yoktu. O tarz şeylerle ilgilenmediğim için bilmiyorum, şahısın karakteri hakkında da bir fikrim yoktu zaten. O tarz sunucuların kendilerine özgü paylaşımlar yaptığını sanıyordum, öyle değilmiş.
Model hakkında, bir model değiştirme hakkına zaten sahibim. Yarın yani bugün yapılacak olan haftalık güncelleme ile birlikte yeni özel modelim gelmiş olacak. Bahsedilen modeli kullanmayı bırakacağım ve bu modeli değiştirmek için ticket açacağım, aynı zamanda bu bir haftalık süreçte modeli kullanmayacağım. Talebim budur.
Görünene bakılırsa eğer arkadaş zaten skinlerin uyuştuğu karakteri ile fazla rol yapan birisi değil, sürekli olarak darlanacağını düşünmüyorum, başlarda şikayet açma gibi bir düşüncesi olduğunu da sanmam ama insanların pmden rahatsız ettiğini düşünüyorum ki zaten bugünden itibaren skini kullanmayı bırakacağım, kendisi bana bunu şikayet etmeden talep etseydi reddetmezdim zaten. Bu skini kullanmadan slotumda barındırmak, 1 hafta içerisinde herhangi bir gün skini değiştirmek için ticket açacağımdan emin olabilirsiniz. Bu talebi sadece yetkililere değil, modelin bizzat sahibine de iletiyorum.