Konu: ortak nezaket/ooc üslup  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2025 14:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @liltrampas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.01.2025 20:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket/Sunucu huzurunu bozmak/Ooc üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adıma M/A şikayeti açılmış, daha önce sırf banlanmam için forumdan ''falqonmta'' diye hesap açıp şikayet açanlar olduğu için ileti bile atma gereği duymadım. Şikayet sonuçlandıktan sonra girip baktığımda bu arkadaşın konuyla hiçbir alakası olmamasına rağmen ileti attığını farkettim. Kim bilir hangi sunucuda vurdumda kinlendi bana. Şu attığı iletilerle bence sunucuda bulunmayı haketmiyor. İnsanlarla sanki liseden arkadaşıyla sohbet ediyor gibi konuşursa sunucuda disiplin kalmaz. Ceza almadığını görenlerde yapmaya başlar. Gerekli cezayı alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/sa7kq52 şikayet linki : https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/falconmta-ma/msg1274486/#msg1274486

Ek açıklamalar(varsa): Mta çöplüğü diye bahsettiğin oyunu sen daha lisede kaynaşma sürecindeyken ben noktalayıp bıraktım. Aim konusunda emin ol eleştirebilecek düzeyde değilsin. Ben kendimi 4 yıl boyunca samp videoları atarak yeterince kanıtlamışım, sende forumdan ileti atmak dışında birşey yapamazsın. Adıma 80 tane hile şikayeti açtınız, önündeki adamı zor vuruyor diye bahsettiğin adam yıllardır hile şikayetleriyle uğraşan ve hiçbir zamanda hileden ban yemeyen adam. Bak sen benim ismimi sıkca duymuşsundur, ama ben seni şu üslubun ile beni rahatsız edene kadar tanımıyordum bile. Şimdi cezanı al ve bir daha insanlar ile olan konuşmalarına anonimliğin verdiği rahatlıkla rahatsız edici ifadeler ekleme. Şu şikayete savunma yapacağını dahi sanmıyorum, keza ortada savunulacak bir şeyde yok.

#1 - 29.01.2025 15:11
Sana onu demem ile sunucunun huzurunu bozduysam bravo, oradaki kanıtlar niteliğinde öyle bir şey yazma gereğinde duydum. Ben her şeyi en iyi gerçeklik ile açıkladım o cümle de, O deatmatch videosunu izlerseniz birkaç defa mermi ıskaladığına rastlarsınız, MTA çöplüğüne dediğim laf seni ne kadar incitmiş açıkçası merak ettim. Arkadaşlarından biri sana sövdüğünde sen herhalde direk kavga başlatıyorsun reis, bu kadar alıngan olduğuna göre. Dediğim gibi her şeyi en iyi gerçekliği ile açıkladım, arkadaşın kuyruk acısı var herhalde.

#2 - 29.01.2025 15:25
Sana onu demem ile sunucunun huzurunu bozduysam bravo, oradaki kanıtlar niteliğinde öyle bir şey yazma gereğinde duydum. Ben her şeyi en iyi gerçeklik ile açıkladım o cümle de, O deatmatch videosunu izlerseniz birkaç defa mermi ıskaladığına rastlarsınız, MTA çöplüğüne dediğim laf seni ne kadar incitmiş açıkçası merak ettim. Arkadaşlarından biri sana sövdüğünde sen herhalde direk kavga başlatıyorsun reis, bu kadar alıngan olduğuna göre. Dediğim gibi her şeyi en iyi gerçekliği ile açıkladım, arkadaşın kuyruk acısı var herhalde.

Arkadaşım değilsin, sorun da o zaten. Tanımadığın bir adam karşına çıkıp seni aşağılamaya/dalga geçmeye çalışırsa sen eyvallah çekersin. Benim mezhebim o kadar geniş değil, rahatsız oldum. Bahsettiğin video bir deathmatch videosu da değil. İki tarafında rolleri ile girdiği savaşın videosu. Kimin kuyruk acısı olduğu belli, alakan olmadığı bir şikayette birisine suçlama yapan sensin. Savunman bittiyse bırakalım sonuçlansın.

#3 - 29.01.2025 16:14
"FalqonMta senin her bir platformda kusurun var, hiçbir zaman istediğin mertebeye yükselemeyeceksin. Böyle İdlewood gibi birliklerde takılacaksın, çünkü sen low rpin ile bunu hak ediyorsun"

Bunu demedim sana kral, neyin tatavasını yapıyon hala, neyse yetkili bakar

#4 - 29.01.2025 18:17
"FalqonMta senin her bir platformda kusurun var, hiçbir zaman istediğin mertebeye yükselemeyeceksin. Böyle İdlewood gibi birliklerde takılacaksın, çünkü sen low rpin ile bunu hak ediyorsun"

Bunu demedim sana kral, neyin tatavasını yapıyon hala, neyse yetkili bakar
Komik çocuk seni. Allahtan tatiliniz bitiyorda kurtuluyoz sizden, az daha takılın bakalım.

Tırnak içinde belirttikleride bahsettiğim şeyleri doğrular nitelikte. Gerekli cezayı arttırımlı şekilde alsın. Yazık.

#5 - 29.01.2025 18:37
tamamdir

#6 - 30.01.2025 10:59
Mesajda bir sorun görülmedi.