|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Caprione @iamlegendOlaya dahil olan şahit karakter adı: ss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.
Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay sırasında düşman bir grupla savaş halindeydik. Çalının arkasında yaralı konumuna düştüm ve yaralı sürem tamamlandığında emotemi yaparak yaralı bir şekilde ayağa kalktım. Amacım, çatışma bölgesinden rol gereği uzaklaşıp güvenli bir yere hareket etmekti. Ancak,
John Caprione (Kendisi de yaralı durumdaydı, düşmüştü) beni takip ederek ikinci kez yaralı duruma düşürdü.
Bu olay açık bir şekilde RK (Revenge Kill) ihlalidir. Şahsın yaralı konumunda olup beni tekrar düşürmesi, hem rol sürekliliğine hem de sunucu kurallarına aykırıdır. Ben, kurallar çerçevesinde hareket ederek
ihlale ihlal ile karşılık vermekten kaçındım ve şahsı düşürmedim. PM üzerinden kendisine şikayette bulunacağımı belirttim ve roleplay'e sadık kalarak rolü sürdürdüm.
Roleplay'in devamında polis ekipleri geldi beni ilk başta hastaneye götürdüler ardından tutuklandım. Bu sırada, rol gereği üzerimde bulunan Uzi marka silahıma el konuldu. Olay tamamen RK ihlali ile başlamış olup, elimden olay bölgesinden kaçma/kurtulma şansım yapılan ihlal nedeni ile alınmıştır, belki oradan uzaklaşabilecek ve polislerin hiçbirine görünmeyecektim yapılan bu ihlal sonucunda:
Üzerimden alınan Uzi markalı silahın iadesi,
Haksız bir şekilde uygulanan IC jailimin kaldırılması,
RK ihlali gerçekleştiren şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
Sunucu kurallarına ve roleplay'e olan bağlılığımın altını çizerek, bu durumun incelenmesini ve adminlerin gerekli gördüğü şekilde sonuçlandırılmasını bekliyorum.
İyi forumlar dilerim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıyetten 20 defa sıkmama rağmen god açıp düşmeyen beni yaralı konumuna arkadaşı içinde ayrı bir şikayet oluşturacağım.