Konu: Luka_Sevilla Yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2025 03:03
Alıntı
Alıntı
- OOC sorunları IC lehine kullanmak ve karşı tarafın rolünü etkilemek
Metagaming
- IC kanallar üzerinden OOC konuşmak
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Arkadaşın rol bilgisi acayip derecede zayıf telefonda konuşurken birden bire occ çıkıyor, Şahısla rol içindeyken kendi kafasına göre rolü durdurup ben çıkıyorum role yarın devam diyip rolümüzü bozuyor,
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
sürekli arkadaş böyle pm den sürekli rahasız ediyor rol yapmak istemediğim için gelip küfür edip saldırıyor aynı bir kuduz köpek gibi aklında sorun olduğundan şüpeleniyorum lütfen gereği yapılsın.

#1 - 24.01.2025 03:18
VİCE YÖNETİMİ Bu arkadaşın rol bilgisi yok kendisi ile IC OOC iletişime geçmeyi denedim RolePlay hakkında yardım edip öğretecektim kendisi OOC olarak garip biri sunucunuzda Rol değil troll yapıyor VİCE ROLEPLAY ekibine ve sunucusuna yakışan bir oyun sergilemiyor kendisi YRB. IC çatışma rolü döndü kendisine sıktım /q attı elimde kanıt olmadığı için şikayet açamadım. IC telefonda “lan” “ana” Türkçe kelimeleri kullandı ss leri mevcut yarın buraya atacağım.
Karar yönetimin(sunucuya yakışmıyor)

#2 - 24.01.2025 03:46
Afk olduğum için bir anda dm atıyorlar sandım quit attım

#3 - 24.01.2025 03:50
Ve ben onda pm den yazdım rolün bozulmasını istemedim devam etsin dedim ama müsait değildim mecburen ona pmdeden yazdım

#4 - 24.01.2025 03:54
Kişi ben afk olduğum zaman ateş etti bende sandım ki role yarın devam edeceğiz ve bunuda yazdım ona pm den rol bozulmasın diye sonra bir anda ateş etti bende korktum dm atıyorlar sandım trol ondan dolayı ne ss ne kanıtım var son dakika fark ettim adamları yoksa orda ölcektim zaten ateş etti ama korktuğum için yaptım quit attım adam afk olduğumu gördü orda izledi sıktı sonra ve ben bugdaydım aradı nerdesin bende dedimki bugdayım kanka yazamıyorum dur bozulmasın rol bu yani şuanda kişi abartıyor

#5 - 24.01.2025 07:58
Merhaba, şikayet incelendi.

Sürekli Roleplay gereğince kendi isteğinize göre rolü kesemezsiniz veya size sıktılar diye quit atamazsınız. Luka_Sevilla karakteri NonRP kapsamınca ceza alacak.

K&A