Konu: Toplu İhlaller  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.01.2025 01:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scarlett_Pedrotti @CALIPSO - Yun_Seo @UtkuMuNey - @Snorfy Lorenzo_Cardelli - @f4tihovic Leonardo_Bucci -

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mid City Stoners Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yun_Seo: Mixing
Scarlett Pedrotti: Mixing, Yaralı Şekilde Araç Kullanma, Yaralı Şekilde Araç Kullanarak Adam Vurdurma, Kaçırma İhlali,
Lorenzo_Cardelli: Birlik Savaş Rolünde Q
Leonardo_Bucci: RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişilerin ne yaptığını ekran görüntülerinde ifade edeceğim burada yazarsam karmaşıklık olur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Leonardo Bucci Karakterini vurduğumuz halde sokağımıza Ride Or Die ekibi ile gelip tekrardan savaşa dahil olması, Yaralı Kural İhlali kapsamına girer. Olay yeri farklı ve canı az, bu orada çatıştığını ifade eder umarım.
Spoiler: GösterGizle
-

Scarlett Pedrotti karakteri ise yaralı halinde araç sürüyor ve bunu ekip üyelerine DM attırarak yapıyor, ikili kuralara girer bu. İki katı ceza alması gerekli, diğer bir ihlali ile Yun Seo karakteri ile PM üzerinden yaptığı iletişimdir. PM üzerinden latine benzettim de diye mixing yapıyorlar. Diğer bir ihlali ise Maya Venegas karakterini bir birlikte olmamasına rağmen esir alması ve sonrasında bir saate yakın civarda rol yapması.

Lorenzo Cardelli ise aktif rolde q atıyor, attığım SS'te göreceksiniz.

Yun Seo karakteri mixing, sste bariz belli.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.01.2025 01:18
Maya Venegas adlı karakterle yapılan rol hakkında ss: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=156776.1220
Kaçırsaydık işkence ederdik ya da başka şekilde rol yapardık, rol anlayışından bunu beklemem zaten.
Yun Seo mixing demişsin, tam olarak mix nerde göremiyorum. Benim attığım ss'den bana şikayet açıyorsun. Latine benzedi gibi bi şeyde neresi mix mesela onu açıkla. Ortada yapılan bir ihlal yok, savunmam bu kadar.

#2 - 20.01.2025 01:36
Hayırlı akşamlar, ister-istemez iken aktif rolde bazı sıkıntılar çıkabiliyor, buda bunlardan birisi.

öncelikle olarak ortada herhangi bir /q söz konusu değil, büyük ihtimalle VPN, arkada açık sekmeler vs. den kaynaklı yüksek pingten dolayı anlık olarak internetim kesiliyor, modemi resetleyip tekrardan oyuna giriş sağlıyorum, ss bakınız.

Ve ardından oyunu düzelttiğim gibi 5-6 dakika geçmeden oyuna giriş sağlıyorum, role kaldığım yerden devam ediyorum, kişiler eğer biraz bekleselerdi, role kaldığım yerden devam edicektim, ama etrafımda kimse yok (?)

bunun için /soru attım ve gerekli ssler bakıldığında 5-6 dkyı geçmeden oyuna geri giriş sağlayabilmişim.

savunmam bu kadar, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.01.2025 02:11 Snorfy »

#3 - 20.01.2025 01:49
Öncelikle iyi forumlar,

Arkadaş "Mixing" adı altında şikayetini sunmuş fakat Scarlett_Pedrotti karakterini canlandıran arkadaşım da benim gördüğümü görüyor, tabii /pm kanalını kullanmam bir hata evet biliyorum, bunun için birşey diyemem fakat Mixing'e girdiğini düşünmüyorum ki senin yaptığın ihlaller benimkine kıyasla daha fazla. Bu gün yaşadığım bir olayda ise ESP kullandığınızı düşündüğüm bir an var fakat maalesef elimde sunabileceğim bir kanıtım yok, sadece o rolde ki görgü tanıklarım var. Olay şöyle ki; Sunshine galerisinden çıktığım anda bana doğru beyaz Premier ile gelip rolsel olarak beni tanımaman halinde ateş açmanı geçtim daha ismimi göremeden Drive-By çıkman ve buda yetmezmiş gibi Non-RP Driving yapmanız takdire şayan, en son arkama baktığımda ağaca girmiş hemen peşimden tekrar kovalamaya çalışıyordunuz. Sadece bunu bir oyun olarak görmenizi ve bunun içinde kazanıp-kazanmamak olduğunu da belirtmek isterim, herhangi bir hile veya ihlale karışmanıza gerek yok, tabii hatalarımız olacak mesela benim yaptığım gibi fakat hepimiz tamamen doğru şeyler yapmıyoruz. Genelleme yapmak istemiyorum fakat bu işe karışan arkadaşların ile güzelce rolünüze bakmanızı ve Hard RP çerçevesi içinde devam etmenizi rica ediyorum.

Yetkili arkadaşıma teşekkür eder ve iyi günler dilerim. :palmiye:
« Son Düzenleme: 20.01.2025 01:52 UtkuMuNey »

#4 - 20.01.2025 03:11
Yasaklanmış, şikayet düşer.

#5 - 20.01.2025 12:37
Kişi yasaklı, onun dışında diğer ihlaller için yetersiz kanıt. Mixing doğrulanıyor ancak tek seferlik uyarıyoruz tekrarı durumunda ağır yaptırım alacaksınız.