Konu: Patrick_Parker - Powergaming  (Okunma sayısı 97 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2025 13:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Patrick_Parker - @bercestee

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Soojin_Dae @Senshi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.01.2025 - 01.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Toplu olarak market caddesinin önünden kurallara uygun, gerçekçi bir şekilde araç sürüyordum arkadaş abartı bir hız ve sürüşle beraber bize yandan sürtüyor devamında önüne kesmeye gidiyoruz aynı şekilde gerçek dışı sürüş yapıyor role ayak uydurmaya çalışıyorum, araçtan indiğimde ise rolsüz, emote vermeden üzerime çıkarak car dm de atmış bulunuyor bu yaptığı ihlaller ise sunucu kurallarında Powergaming kapmasına giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/lc9mh3

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 19.01.2025 13:12 nearth »

#1 - 19.01.2025 13:40
Ben ordan döndüm ufak sürttüm kusura bakmasın arkadaş adam sürttükten sonra geliyor sağ tarafımda arabaları göremsine rağmen araçların üstüne doğru pit atıyor üstüne hakaret ediyor bende sinirlendim adamların üstüne doğru pit atmasına bende üstüne sürdüm Şİkayet sonuçlanabilir  :vice: :sampanya:

#2 - 19.01.2025 14:17
Pit atmıyorum önüne geçmeye çalışıyorum geçemiyorum, pit atsam o şekilde sabit kalmazsın zaten.

#3 - 19.01.2025 18:30
Kişi Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.