Konu: İhlal  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.01.2025 00:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Julian_Klinsman @Skysurge

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 18.01.2025 00:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: MultiAccont  Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Arkadaşla arabamıın üstüne kumar oynadım kazandı arabayı verecekken bana dediki yan hesaba att bu slot dolu bende dedim olmaz öyle birşey dedi slot dolu falan filan ısrar etti olmaz dedim ihlal içeriyor efendim yan hesabına katkı sağlamak için öyle dedi bende reddettim yan hesabına vermeyeceğim diye dediki şikayet açarım bende dedim açabilirsiniz sıkıntı yok yan hesabına para kasıyor öyle birşey olur mu ya.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://hizliresim.com/qw9vo7x

Ek açıklamalar(varsa): N/A Diyeceğim tek şey arabamı kişiye vermeyeceğim kazandı diye verecektim ama şimdi vermeyeceğim yan karakterine atmamı söylediği için.

#1 - 18.01.2025 00:29
Şikayeti inceleyecek admin arkadaş bu şikayete bakabilir. Arkadaş gerekli cezayı alsın arabayı vermemek için bahaneler uyduruyor.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=167494.0

#2 - 18.01.2025 00:32
Ss incelersen kardeşim orada kendin için değil yan hesabın için orada dedin yan hesaba at diye ondan ben vazgeçtim yani bu.

Bir hesaptan katkı bulunmaya çalıştın iki hesapla devam ediyorsun olur mu? ozaman aranman olursa silahı yana hesaba verirsin polisler seni arasın silahı bulamasın örnek veriyorum bakın  ddediğim gibi.

#3 - 18.01.2025 00:35
Ss incelersen kardeşim orada kendin için değil yan hesabın için orada dedin yan hesaba at diye ondan ben vazgeçtim yani bu.

Bir hesaptan katkı bulunmaya çalıştın iki hesapla devam ediyorsun olur mu? ozaman aranman olursa silahı yana hesaba verirsin polisler seni arasın silahı bulamasın örnek veriyorum bakın  ddediğim gibi.
Bu karakterim dolu olduğu için yan karakterime atmanı söylüyorum. Pekala, o zaman admin arkadaşlar bana arabayı paslasın, slotum yok. Slot açsınlar. Bu kaybettiğinin gerçeğini değiştirmez.

#4 - 18.01.2025 00:43
Kaybettin mi diyorum yok verecektim önceden hazırlık yapmadığın için yan hesabına falan birşey atmam örnek mesela Julianla anlaşmışım başkasına mı vereyim yok öyle birşey kaybettin demiyorum kardeşim yan hesabına katkıda bulunuyorsun bir arabanı satabilirdin kumara girmeden önce ve kazandıktan sonra satabilirdin verirdim sana ama kusura bakma yan hesabına katkıda bulunduğun için arabayı yan hesabına vermekten vazgeçtim söyleyeceklerim bu kadar adminler bakabilir mi rica etsem

#5 - 18.01.2025 00:44
Kaybettin mi diyorum yok verecektim önceden hazırlık yapmadığın için yan hesabına falan birşey atmam örnek mesela Julianla anlaşmışım başkasına mı vereyim yok öyle birşey kaybettin demiyorum kardeşim yan hesabına katkıda bulunuyorsun bir arabanı satabilirdin kumara girmeden önce ve kazandıktan sonra satabilirdin verirdim sana ama kusura bakma yan hesabına katkıda bulunduğun için arabayı yan hesabına vermekten vazgeçtim söyleyeceklerim bu kadar adminler bakabilir mi rica etsem
Arkadaş çok mantıklı açıklama yapmış, mantıklı buldum. Vermemek için kesinlikle bahane değil, İyi roller.

#6 - 18.01.2025 01:27
@Skysurge bu tarz durumlarda alt karakterlerinizi kullanmamalısınız. Ortada herhangi bir Multi Account durumu yok. K&A