Konu: Peter Schnizer: Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2024 14:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Peter Schnizer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2024 14:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde rolümü yaparken 45 Seviye olan Peter Schnizer bana pm üzerinden isimimi çalışıyorsun değiştirceksin nc atacaksın yoksa seni cklatırım dedi ardından
ben cklatmiyacağımı nc'de atmiyacağımı söyledim kişi 45 seviye olmasına rağmen bu isim ona ait olduğunu önceden bu isimle bütün sunucularda oldugunu söylüyor ben bu isimi rastgele isim oluşturmadan buldum ve kişi bana hayırdır oğlum atacaksın diye kelimeler beni zorluyor ve ortak nezaket kuralını bozuyor + olarak ben bu sunucuya 19.07.2024 girdim

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Karakterimi o kişiden 13 gün sonra açmışım ama kişiyi taklit etmiyordum ortak nezaketten kişiyi  ceza almasını istiyorum destek talebinde Haznel ortak nezakettten şikayet açın demişti ve ben nc attım olayda

« Son Düzenleme: 29.12.2024 14:54 MoZoFo »

#1 - 29.12.2024 15:04
Selamlar, öncelikle kişiye nazikce nc atmasını istedim, kişi beni maalesef ki dinlemedi ticket açıp yetkililerle iletişime geçip kişinin adını değiştirttim, hakaret konusuna gelirsek sinirden yazılacak birşey hatamı kabul ediyorum yetkilinin insiyafitini bekliyorum iyi günler, iyi roller gerekli kanıtları atıyorum.

Kişiye nazikce yaklaştım, kendisi bana sert yaklaştı maalesef.

Kişinin karakterimin de kullandığı kanıtı:

#2 - 29.12.2024 15:11
Öncelikle kişi nazikçe davranmadı benim şuan oyundaki İsmim Camron_DeSanta ondan dolayı kişinin karakterini kopyalamıyorum taklitte etmiyorum oyuncuyu oyunda 1 kere bile görmedim dahi
« Son Düzenleme: 29.12.2024 15:25 MoZoFo »

#3 - 30.12.2024 08:50
Merhaba, şikayet incelendi.

@Hasmımyaşamaz Karşı taraf hatalı olsa bile bu üslupta konuşamazsınız, bir problem varsa şikayet açmalısınız. Oyuncu Şikayetleri forum konusu bunun için var. Bu seferlik uyarıyorum, benzer durumda ağır bir ceza alacaksınız.

@MoZoFo Kendinize veya başkasına ait bir karakterin birkaç harfini değiştirerek kullanamazsınız, daha dikkatli olun.

K&A