Konu: Onaylı hood bölgesinde agresif rol + Fear RP Lina_Hughel  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2024 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lina_Hughel @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Price @LegitimuZ Requan_Rodgers @Vigo Jaric_Gordan @nerox

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.12.2024 00:34

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BÖLGE KURALLARI
-Onaylı hood birlikler, roleplay çerçevesinde bölgelerinde bulunan diğer illegal yapılanmalara, işletme sahiplerine, ev sahiplerine karşı üstünlük sağlayabilirler.
-Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.

Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
- Esir alınma, yaralı durumuna düşme, azınlıkta kalma gibi durumlarda korkusuzca davranmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir müşteri garaja geliyor ve bisikletini boyatıyor. Bisikletini boyattığı esnada IC olarak rolde beyazlara hareket ederek ırkçılık yapıyor, bende rolün gidişatına göre neden hakaret ettiğini soruyorum. Kişinin aynı hakaretlere devam etmesi üzerine bende aynı ırkçılığı şahısa karşı sergiliyorum ve şahıs onaylı hood bölgesinde agresif rol yaparak bir anda bana saldırmaya başlıyor. Ve şahıs yere düştüğünde bile küfürler, hakaretler, tehdirler savurmaya devam ederek Fear Rp ihlalini gerçekleştirmektende geri kalmıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Geçtiğimiz hafta onaylı illegal birlikler konusunda yeni maddeler eklenmişti. Anlaşılan bazıları bu maddeleri hiç okumamış, yada okuyup hiç dikkate almamış. Onaylı bölgeye sahip olmamamıza ve üstelik hood bölgesinde bu kadar insanının arasında agresif rol ile Fear RP ihlali yapmasıda büyük bir cesaret. Şahısın yaptıkları ap açık ortada bu kadar ihlali göz göre göre buna karşın hiç bir savunma geleceğini ve bu savunmayıda kabül edecek bir yetkilide olduğunu düşünmüyorum. Şahısın caydırıcı en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz, iyi oyunlar.

« Son Düzenleme: 27.12.2024 01:25 Bull£T »

#1 - 27.12.2024 01:28
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.12.2024 02:14
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 27.12.2024 20:50
@Reznov 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 27.12.2024 21:11
Lina Hughel karakterimle bisiklete atlayıp boyatmak için garajlarına gidiyorum, orada Requan Rodgers karakteri ile rolleyerek bisikleti boyatıyorum, boyatırken de karakterim beyaz ırkı aşağılayıcı bir cümle kuruyor, Requan karakteri de siyahi olduğu için gülüşüyorlar, devamında Evan Runnels karakteri bu ithamı üzerine alınıp karşı cevap veriyor ve burada karşılıklı küfürleşme başlıyor. Ortada herhangi bir kişiye karşı atılmış bir söylem olmamasına rağmen Evan karakterinin üzerine alınıp olayı devam ettirmesi üzerine olay büyüyor ve durum IC'den OOC'ye taşınarak şikayet olarak foruma açılıyor.
Bu rolde onaylı hood içindeki hiçkimseye karakterimle şahsi olarak IC veya OOC bir hakaret, bir tehdit veya aşağılayıcı bir söylemde bulunmadım. Karakterimle ortaya söylediğim bir cümlenin Evan karakteri tarafından üzerine alınıp geri cevap vermesi sonucunda olay bu kadar büyüdü. Ortada savunma yapabileceğim bir durum da göremiyorum. Sonuçlanabilir. @Sullivan

#5 - 28.12.2024 11:22
Nasıl bir durum olursa olsun ortada, yaralı haldeyken özellikle Onaylı Birlik Hoodundayken yaralı halde kullandığınız söylemlerden dolayı Fear RP ihlalini kapsamaktasınız.

Lina_Hudgel karakteri Fear RP'den cezalandırılacak.