Konu: Umberto Tejedero Car Jack/Hatalı emote  (Okunma sayısı 126 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2024 21:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Umberto Tejedero @farfromheaven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jax Malone @Hidra

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hatalı emote ile motorumu çaldı, pek sallamadım şikayet açmayacaktım fakat ısrarla car jack atmaya başlayınca dayanamadım, bir birliğin R19'una böyle basit ihlaller yakışmıyor, her birliğin sahibi kendi birliğinin adminidir, kendi oluşumundaki oyunculara da yanlış örnek oluyor, bir daha yapmaması için uyarı değil ceza verilmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada hatalı emote ile /dene komutunu kullanmadan beni motordan atıp carjack yapıyor R19
Spoiler: GösterGizle

Burada da direkt emotesiz beni motordan atıyor R19
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bir birliğin, hem de yeni açılan bir birliğin R19'u böyle basit kural ihlalleri yapmamalı, ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 26.12.2024 21:46
Merhabalar öncelikle, olayı anlatıyorum . Bizler bu arkadaşlarla IC'de düşmanız bizde bunların mekanına gittik ve bu arkadaşımız /dene bile yapmadan birinde emote vererek car jack yapıyor diğerinde de emotesiz car jack yapıyor. Ben olaylara şahit olduğumdan dolayı gördüklerimi aktardım.  Arkadaşın ceza almasını talep ediyorum.

#2 - 26.12.2024 21:54
Merhaba, öncesinde seni motordan indirme emote'u attım fakat çok iplemedin, süreçten sonra bug kullanarak arkadaşımı düşürmeye çalıştınız. Kaçtıktan sonra tekrar motorunu almaya gelince zaten attığım emoteları veya herhangi bir şeyi takip etmiyordun. Açtığın şikayetin tek anlamlı noktası R19 olmam. Motor üzerinde bekliyorsun, sen motor üstündeyken rahatlıkla aşağı alabilirim.

#3 - 26.12.2024 21:56
Merhaba, öncesinde seni motordan indirme emote'u attım fakat çok iplemedin, süreçten sonra bug kullanarak arkadaşımı düşürmeye çalıştınız. Kaçtıktan sonra tekrar motorunu almaya gelince zaten attığım emoteları veya herhangi bir şeyi takip etmiyordun. Açtığın şikayetin tek anlamlı noktası R19 olmam. Motor üzerinde bekliyorsun, sen motor üstündeyken rahatlıkla aşağı alabilirim.
Karakterim kas dayanıklılık senden çok yüksek, beni dene yapmadan motordan asla indirip rolü kafana göre hareket ettiremezsin, bazı ihlalleri göz ardı edecektim fakat R19'sun ve basit ihlalleri bilerek ardarda yaptığın için açtım, savunman bittiyse yazmayı bırakalım adminler karar versin iyi oyunlar  :sampanya: (bug? :D)

#4 - 27.12.2024 17:46
Sonuçlanabilir

#5 - 27.12.2024 20:45
@farfromheaven Bu seferlik uyarıyorum, bir sonra ki rollerinizde emote kullanmaktan, /dene komutunu kullanmaktan çekinmeyin.